2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045617 بازدید | 684476 پست
سلام من ۴خرداد انتقال داشتم.علایم مثل سر گیجه حالت تهوع تیر کشیدن زیر شکم دارم.بنظرتون دوشنبه برم آز ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

انشالله صفحات بعد شاهد شادیات باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم گرفته.روز ده انتقالم.از روز شیش سینم شل شد نسبت به قبل.یک روزم علائم پریودی داشتم دیگه هیچی.انقد ...

عزیزم میدونم انتظار سخته اما یه کوچولو رو خودکار کن اینطوری اذیت میشی.... 

با همسرتم سعی کن بهتر باشین چون فرشتت به خونه پر از عشق نیاز داره... 

عزیزم انشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واییییییییییی خدایا عاشقتم همه دارن مثبت میشن خیلی برات خوشحالم عزیزم ماشالله و لا حول ولا قوه الا ...

آمین... 

خدایا با همین فرمون برو جلو لطفا!!!! 

والا چون چشمم ترسیده دوبارررر اینطور شده بتام مثبت شده افت کرده.دعام کنید

مبارک باشه عزیزم😍😍هر سری که نباید مثل هم باشه تو فقط انرژی مثبت بفرست بگو اینسری با همیشه فرق داره حتما میره بالا نگران نباش عزیزم💕

خدا جونم شکرت...
تورک آنا جان و دوستان سلام من خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم و همدردی اما امروز روز عزیزی هست بر ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

گوارای وجودت.... 

ممنون که اومدی شادیتو با دوستات سهیم بشی.... 

عزززززیزم❤🍃 مامانی خوشگلم ....  برای منم تا دلت بخاد از این اتفاقا افتاده. حالا تو که با ما ...

😚😚😚 مرسی عزیزم از حرفای قشنگت ماشاالله بهت همیشه روحیه خوبی داری با همچی مهربون برخورد میکنی🌻 من که سریع میریزم بهم عادتم ندارم چیزی بگم فقط خودخوری میکنم!

آره عزیزم خدایی که این نی نی ها رو بهمون داده خودش مراقبشون هست ماهم باید مامانای قوی باشیم امیدوارم بتونم مثل شما باشم☺ تازه حواسم باشه دفه بعد اینایی که گفتی رو منم از دکترم بپرسم آخه من تو مطب میرم کلا هنگ میکنم😅

الحمدالله❤
سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

عزیزمم امیدوارم حالت خوب باشه 😍کارخوبی میکنی کم نت میای این باعث میشه استرست کم بشه ،،،سعی کن نگران هرچیزی نباشی این باعث میشه استرس همه چی رو داشته باشی همون خدایی مارو خلق کرده بدون رحمتش شامل حالت میشه بهت قول میدم گلم 🌺🌸مواظب خودت باش و سعی کن به خودت برسی 🌺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون از بس تو سایت خوندم گفته بودن کاذب زیاد داره منم یجوری شدم،حالا صبرمیکنم تا زمان آزمایش 😊 ال ...

صدف عزیزم پروفایلت رو عوض کزدی نشناختممم بهت تبریک میگم ان شالله با خبر بتای تپل خوشحالمون کنی 🙏🏻😍🌺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
امپول هش سی جی نداشتی بعد انتقال؟ اگه داشتی کی زدی؟ چون میگن اثرش تا یک هفته هست

نه عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها من پیش خانم دکتر طرازی نوبت گرفتم واسه ماه بعد ivf... کی اینجا مریضش بود؟ آیا راضی بودین؟ ❤

عزیزم من پیش ایشون آی وی اف کردم❤اول لطف خدا که شامل حالم شده.بعدم کمک خانوم دکتر.راضی هستم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀