2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

دوستان سلام.

خوبین؟

رفقا قراره این ماه ال دی بخورم تا ماه بعد برم برای انتقال ، 

یادم رفته از روز دوم پری یا سوم باید ال دی بخورم.

مرکز هم الان تعطیله.

از کی بخورم؟ 

امروز پری شدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسون جان مبارکه عزیزم...برا روز 11خیلی هم.خوبه بتات خودتو نگران نکن...شنبه تکرارش کن انشاءالله ک کل ...

والا چون چشمم ترسیده دوبارررر اینطور شده بتام مثبت شده افت کرده.دعام کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خدارو شکر عزیزم....  گوارای وجودت.....  به سلامتی بغلش (ون) کنین....

انا جوووون کمکم کن....میترسم بازم بتام بالا نره....روز یازده بتا نود.....امروز دوازده روزم شنبه تکرار میکنم روزچهاده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

انشالله که میره بالا نگران نباش،شما زود آزمایش دادی قرار نیست دفعات قبلی تکرار شه خانومی، این یک انتقال جدیده

سلام لکت قطع شد؟رفتی سونو؟

سلام عزیزم

آنوکسامو جمعه زدم تا دوشنبه لک داشتم بازم

منم با مامای دکتر صحبت کردم قرار شد تا سونو نزنم

یکشنبه هفته اینده وقت دارم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
انا جوووون کمکم کن....میترسم بازم بتام بالا نره....روز یازده بتا نود.....امروز دوازده روزم شنبه تکرا ...

عزیزم مبااارکت باشه.اولا استرس و فکرهای بد مخصوصاااا واسه ما که میکرو کردیم سمه.من نمیدونم دفعه های قبل بتاتون چند بوده.اما برای روز 11 خیلی هم خوبه.من روز 15 که آز دادم 200 بود. در ثانی دفعه های قبل تموم شد.همون توی گذشته موند.فقطططط آینده.خب چه جوری خبر بارداری ام را به خانواده ها بدم؟از کی سیسمونی بخرم؟

سلام دوستان اینم بی بی چک من    قسمت همه منتطرا

عزیییزم.مبارکت. خداروشکر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان سلام. خوبین؟ رفقا قراره این ماه ال دی بخورم تا ماه بعد برم برای انتقال ،  یادم رفته ا ...

عزیزم روز 2و3 هیچ فرقی نمیکنه 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

نترس عزیزم..فکرای مثبت کن..قرار نیست ک همه چی مثل قبل باشه تو این ماه گفتی ک سرم زدی پس نگران افت بتا نباش..شاد باش و لذت ببر ...استرس خوب نیست برات