2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
انا جون 

عزیزم بستگی به رنج آزمایشگاه تون داره.... 

البته حتما مرکز ناباروری باشه.... 

عزیزم مثلا ابن سینا بالای 4 یعنی نرمال..... 

ولی اینجا خیلیا با مورفوی 1 جواب گرفتن چه برسه به 5....

برا ما بین صفر و 1 نوسان داشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه بنویسم. البته دوستمون محدود نکردن اما اگه اجازه بدین اولویت با منتظرا باشه که هنوز جواب + نگرفتن.

1. aatrisa5128..... برای سلامتی و مادر شدنش

2. هومت.... برا مامان شدنش

3. جانان111.... برا مامان شدنش

4. samin11.... برا مامان شدنش

5. انتظار_؟..... برا مامان شدنش

6. روستا71...... برا مامان شدنش

7. zizi27..... برا مامان شدنش.

8. pangol.... برا مامان شدنش

9. sm_pa.... برا مامان شدنش

10. 71somii.... برا مامان شدنش

11. نیلاسمان.... برا مامان شدنش

12. shamiim.... برا مامان شدنش

13. مریم،_مادر........ برا مامان شدنش

14. sah123.... برا مامان شدنش

15. سارا1369.... برا مامان شدنش

16. elhamiiiiiiii.... برا مامان شدنش

17. mahay.... برا مامان شدنش

18. سهیلا_جون.... برا مامان شدنش

19. negin69... برا سلامتی تو دلیش

20. پروانه22.... برا مامان شدنش

21. مرمر40.... برا مامان شدنش

22. roooooya.... برا مامان شدنش

23 مهرآفرین97.... برا مامان شدنش....

24. نازنین 832....

25. دلارام97.... برا مامان شدنش

26. arameshemon... برا مامان شدنش

27. صنم_.... برا مامان شدنش

28. شیما29...... برا زایمان موفقش

29. مرجان_و_لوبیاش.... برای سلامتی تو دلیش

30.

دوستان فقط یه نفر جا داریم برا لیست هر کی اولین اسمشو بگه مینویسم و لیست رو تحویل دوستمون میدم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاریوتایپ آز خونه که از لحاظ کروموزومی بررسی میکنن هم برا شماست هم همسرتون.... 

یه آزمایش ژنتیک همون اول شوهرم داد که گفتن موردی نداره که بررسی کروموزوم بود ، یه آزمایشم sperm fragmentation هم داده که ۵۰ شده

دلیلش اسپرم معیوب نیست،مشکل ایمنی انعقادی بدن شماست،چون تو میکرو بهترین اسپرم رو انتخاب میکنن

آخه دکتر این نظرو داد ، اتفاقا کیفیت جنین عالی بود ولی گفت ژن معیوب توش داره که بدنت پس زده ، البته ما دختر خاله و پسرخاله هستیم

بله ديگه عزيزم خوب زود قندت رو اندازه ميگيري ، حداقل ٨ ساعت بايد ناشتا باشي ، براي من هم اوايل باردا ...

سلام عزیزم، خوبی؟ نی نی خوبه؟ منم قند ناشتام قبل بارداری و اوایلش 90 و خورده ای بوده، الان همش با ترس و لرز نون و برنج و مربا میخورم، مخصوصا برنجو سختمه قطع کنم، میترسم انسولینی بشم، آزمایش قند چند هفتگیه؟ رژیمی که رعایت کردی حدودا میگی؟ ممنونم

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

آنا جانم اگه میشه اسم منو اضافه کنید آزمایش سل فری دادم منتظر جوابشم

آخه دکتر این نظرو داد ، اتفاقا کیفیت جنین عالی بود ولی گفت ژن معیوب توش داره که بدنت پس زده ، البته ...

خب قبل انتقال جنین ها رو پی جی دی و پی جی اس کن، بعد انتقال بده که مطمئن بشی از لحاظ ژنتیکی سالمن

سلام به همه

ببخشید ی سوال دارم واس نزدیکی توبارداری باید جلوگیری طبیعی کنم یانمیخواد؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

انا میوونی که چقد مشکل دا م لطفا منم اضافه کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
بچه ها اگه یادتون باشه پرولاکتین همسرم بالا بود رفت ام ار ای ، خداروشکر مشکلی نداشت ، ولی دکتر بهش ق ...

رها جون ميتونم بپرسم چند تا از رنج ازمايشگاه بالا بود؟

...