2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بتای اولم ۶۵ ولی بعدش شد ۵.۷

خواهر جان این یعنی سقط شیمیایی.یعنی جنینی نشکیل نشده.ساک تشکیل نشده منم دو بار اونطور شدم بتای من۱۵۰بود.گلم شما حتما ایمنی انعقادی ازمایش بده واینکه هیسترو برو

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
یه آزمایش ژنتیک همون اول شوهرم داد که گفتن موردی نداره که بررسی کروموزوم بود ، یه آزمایشم sperm frag ...

خب اگه پنحاه شده یعنی دی ان ای اسپرم مشکل داره باید درمان بشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه آزمایش ژنتیک همون اول شوهرم داد که گفتن موردی نداره که بررسی کروموزوم بود ، یه آزمایشم sperm frag ...

پس شکست دی ان ای اسپرمش احتمالا بالاست حتما قبلش درمان کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی من آز کروموزومی ندادم

شمام بدین بد نیست اما به نظر میاد شکست دی ان ای روی کیفیت جنین شاید موثر بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 آنا جانم اگه میشه اسم منو اضافه کنید آزمایش سل فری دادم منتظر جوابشم

عزیزم لیست کامل شد.... 

انشالله همه چی روبراهه قابل باشم دعاگو هستم..... 

سلام به همه ببخشید ی سوال دارم واس نزدیکی توبارداری باید جلوگیری طبیعی کنم یانمیخواد؟

عزیزم سه ماهه اول و دوم توصیه نمیکنم بازم با دکترت ن مشورت کنین ولی فکر کنم اگه باشه هم بهتره با ک... باشه.... 

سلام اسم من و میشه بنویسید؟

دوست گلم لیست کامل شد.... 

انا میوونی که چقد مشکل دا م لطفا منم اضافه کنید

عزیزم لیست کامل شد.... 

کاش اسم منم مینوشتی

عزیزم شرمنده لیست کامل شد. اما لایق باشم دعاگوی دوستان هستم. 

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. منم به ترتیب درخواست لیست دوستان رو کامل کردم. این لیست رو امروز میفرستم برا دوستمون.

1. aatrisa5128..... برای سلامتی و مادر شدنش

2. هومت.... برا مامان شدنش

3. جانان111.... برا مامان شدنش

4. samin11.... برا مامان شدنش

5. انتظار_؟..... برا مامان شدنش

6. روستا71...... برا مامان شدنش

7. zizi27..... برا مامان شدنش.

8. pangol.... برا مامان شدنش

9. sm_pa.... برا مامان شدنش

10. 71somii.... برا مامان شدنش

11. نیلاسمان.... برا مامان شدنش

12. shamiim.... برا مامان شدنش

13. مریم،_مادر........ برا مامان شدنش

14. sah123.... برا مامان شدنش

15. سارا1369.... برا مامان شدنش

16. elhamiiiiiiii.... برا مامان شدنش

17. mahay.... برا مامان شدنش

18. سهیلا_جون.... برا مامان شدنش

19. negin69... برا سلامتی تو دلیش

20. پروانه22.... برا مامان شدنش

21. مرمر40.... برا مامان شدنش

22. roooooya.... برا مامان شدنش

23 مهرآفرین97.... برا مامان شدنش....

24. نازنین 832....

25. دلارام97.... برا مامان شدنش

26. arameshemon... برا مامان شدنش

27. صنم_.... برا مامان شدنش

28. شیما29...... برا زایمان موفقش

29. مرجان_و_لوبیاش.... برای سلامتی تو دلیش

30. کوثر66.... برا مامان شدنش

دوستان لیست کامل شد.

عزیزم لیست کامل شد....  انشالله همه چی روبراهه قابل باشم دعاگو هستم.....

آنا جانم راستی یه سوال داشتم ازتون ته زبونم دونه های چشایی زبونم بسیار بزرگ و متورم شده و درد هم میکنه راه حلی چیزی براش میدونید؟