2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بله گلم هایپر شدم..انتقال اولم تاشرایطم جور شد 5ماه بعد پانکچر بودک بهمن بود منفی شدم وتا پریود شدم. ...

داروهاي انتقال منظورمه،، قبل انتقال چيا داشتي؟ استراديول؟ ديفريلين سيكل قبل از انتقال؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط انتقال خالی تو رویان این شده یا با پانکچر؟  مطمئنی؟

نه اناجان فقط انتقال ، پانکچر واسه چندماه قبلش بود ، حدود دو و خورده ای شد ،دقیقشو یادم نیست

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها اگه یادتون باشه پرولاکتین همسرم بالا بود رفت ام ار ای ، خداروشکر مشکلی نداشت ، ولی دکتر بهش قرص نداده واسه پرولاکتین 😑😑😑 دیگه خسته شدم از دست این دکترا ، وای همه چی رو باید خودم بهشون بگم تا انجام بدن ،فلان ازمایش رو بنویس ،فلان دارو لازم نیست ؟و ........ ای خدا ،چرا اینا اینطوری شدن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

دخترا برا مورفو پایین چی خوبه 

میخوایم میکرو کنیم همسرم تحرکش کم بود مورفو هفت بود 

یک ماه پروکسید خورد الان مورفو شده پنج....عکس جواب داده.چی بدم بهش لطفا کمکم کنید.مورفو پنج خیلی افتضاحه؟

کمپرس یخ برا چی اسپرم مفیده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
بچه هاااا هرکدومتون جواب سوالمو میدونستید جوابم رو بده مهه برام ؟؟ من تقریبا ۴ روز همش لک بینی داشت ...

خوب دیگه آخر شب بوده شما از فرداش حساب کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله از لحاظ ایمنی جنین رو پاتولوژی کردن ، و سیستم ایمنی بدنم فعال بود در هر دو میکرو ، قبل میکروی دو ...

کاریوتایپ آز خونه که از لحاظ کروموزومی بررسی میکنن هم برا شماست هم همسرتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله از لحاظ ایمنی جنین رو پاتولوژی کردن ، و سیستم ایمنی بدنم فعال بود در هر دو میکرو ، قبل میکروی دو ...

عزیزم برا ایمنی غیر بحث لنفوسیت پردنیزولون یا سرم آی وی آی جی هم داشتین؟؟؟؟ 

دخترا برا مورفو پایین چی خوبه  میخوایم میکرو کنیم همسرم تحرکش کم بود مورفو هفت بود  یک م ...

سلام عزیزم.فکر کنم پنج خوب باشه.حالا بزار آنا جون بیاد بهتر میتونه راهنماییت کنه.منکه با مورفوی صفر امید زیادی دارم که همون بار اول جنینای خوبی تشکیل بشه و باردار بشم😊😊

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
داروهاي انتقال منظورمه،، قبل انتقال چيا داشتي؟ استراديول؟ ديفريلين سيكل قبل از انتقال؟

اها..داروهای انتقالم قبل انتقال کپسول فرتیل سی ام بود..واسترادیول بعدشم اسپرین انوکساپارین و امپول پروژسترون وشیاف سیکلوژست...نه من دیفرلین اینا نداشتم اصلا؛ فقط قبل انتقال اولم ال دی..دوم هم ک هیچی دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزمهربونم. ممنونم که همیشه جوابمونو میدی انشاالله این خیر خواهی رو خدا توراه بچه های گلت قرا ...

عزیزم اگه لک نداری فقط استراحت رو بیشتر کن ببین دردت کم میشه اگه کم نشد با مشورت با دکترت میتونی بیشترش کنی....