2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
دکترم مینویسه مشکلی نداره ولی تو اداره راه نداره همون پانکجر کردنمو تو بوق و کرنا کرده تو کل اداره. ...

خیلی سخته کار کردن تو همچین محیطی..... 

آرامش تو محیط کار واقعا مهمه..... 

مراقب خودت باش..... 

نگران نباش بخواد بگیره به اینجیزا نیست تو سخت‌ترین شزایطم میگیره مهم حفظ آرامشته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخاطر طبع گرمش فک کنم

نگران نباشین..... 

هر چیزی که طبعش گرم باشه که بد نیست..... 

قاعده آور نباید باشه..... 

من که طبعم سرد بود اصلا تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدم..... 

تنها سردی ای که خوردم ماهی و مرغ بود که اونم یه جورایی گرم‌ میکردم..... 

با زردچوبه و زنجفیل و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان آزمایش کاریوتایپ که دادین چند روزه آماده شد؟ من  اوایل اسفند انجام دادم  بعد یک ما ...

عزیزم والا برا من یه ماه زده بودن اما فکر کنم ده روزه آماده شد.... 

دوستان آزمایش کاریوتایپ که دادین چند روزه آماده شد؟ من  اوایل اسفند انجام دادم  بعد یک ما ...

ببین عزیزم به نظرم شما برین انجام بدین..... 

به هر حال که میخوایی جنین داشته باشی..... 

نهایتا بعد تشکیل جنین خدای نکرده دیدین مشکلی هست تعیین سلامت جنین انجام میدین..... 

البته انشالله که مشکلی نخواهد بود.... 

من 5 ساله دارم ویتامین و اسید فولیک میخورم. دیگه ترکیدم خواهر. فکر کنم ذخیره ی خوبی دارم تو ازمایشها ...

کار خوبی میکنی..... 

آرامش خیال مهمتره..... 

نی نی هر چیزی لازم داره ازت میگیره نگران‌ نباش..... 

یعنی فک میکنی بخاطره داروهاست؟ آخه داروهای بعد از انتقالم  همون قبلیاست. یعنی ۱۵ روز قبلش شروع ...

عزیزم بله میتونه از پروژسترون باشه حتما به دکترت بگو شاید بخواد عوضش کنه.... 

منظورت از فریز بچس؟؟. من طبیعی باردار میشم گلم😳

به سلامتی عزیزم..... 

پس کاریوتایپ و دی اف آی هم انجام بدین بد نیست..... 

میتونی نسبت به اینکه مشکل از جنین هست یا نه هم تا حدودی خیالت راحت بشه..... 

عزیزم همسرت تا حالا مرکز ناباروری آز داده؟ 

راستی اگه دی اف آی هم بخوایین همسرت انجام بده اونم باید مرکز ناباروری انجام بدین..... 

اما در کل اولویت همون آزهای ایمنی و انعقادی خودت باشه..... 

اگه انجام دادی مشکلی نداشتن دیگه حتما کاریوتایپ و دی اف آی اسپرم رو هم انجام بدین. 

میشه من از شما بپرسم این سوالات به چه درد شما میخوره محیا خانم؟شما انگار باورت نشده الان یه نی نی تو ...

آزی جون والا من که تصمیم گرفتم در مقابل این نوع سوالاش به احترام نی نی هاش سکوت کنم.... 

هوف خداروشکر.چشم انا جونم.سعی میکنم اب زیاد بخورم.روزی‌چند لیتر باید بخورم در واقع؟یه چند روزی بود ح ...

عزیزم حداقل دو سه لیتر باید بخوری..... 

ریز ریز بخور که متوجه نشی..... 

بطری آب رو کنارت بذار کوچولو کوچولو بخور بهت فشار نیاد..... 

عزیزم بله تا حد امکان استراحت مطلق باید باشی.... 

اکثرا دراز بکش.... 

برا دستشویی و غذا و نماز فقط بلند شو ولی مثلا برا دستشویی بلند شدی یه دوری تو خونه بزن باز بیا دراز بکش..... 

سر پا زیاد وایستا..... 

خلاصه احتیاط بکن انشالله تا غربال دوم همه شون رفع میشن.... 

هوف خداروشکر.چشم انا جونم.سعی میکنم اب زیاد بخورم.روزی‌چند لیتر باید بخورم در واقع؟یه چند روزی بود ح ...

ببین من استراحت مطلق که بودم بعضا کم میاوردم..... 

دلم می‌گرفت همشتو خونه بودم.... 

یکی دو بار همسرم منو با ماشین برد پارک زیرانداز انداخت اونجا دراز کشیدم خیلی تو روحیم تاثیر داشت.... 

از این به بعد هوا بهتره اگه گاها دیدی تحمل استراحت مطلق سخت‌تر میشه از این کارا بکن.... 

سلام دوستان عزیز  من باید برم واسه انتقال قرار بود دومین پریودم بعداز پانکچر برم واسه سونو و ک ...

عزیزم دکترت دارویی نداد که پریود بشی؟ 

مرسی عزیزم خب هماتوم تو خیلی کوچیکتر بوده!برای من ۵۰ در ۲۰ هست! نمیدونم چرا دکتر بهم نگفته توی سونو ...

پس عزیزم به گوشات ف ی ل ت رررر ببند و فقط حرفهای خوبشو بشنو..... 

راستی بچه ها منشی گفت قبل سونو دو سه تا حبه قند با اب بخور که اذیت نشگی واسه سونو.نگم براتون با چه ب ...

طبیعیه مثانت پر بوده فشار آورده.... 

دوستای گلم بازم از تک تکتون ممنونم که به یاد همسرم بودین..... 

انشالله همیشه شاهد شادیاتون باشم.... 

عزیزم حداقل دو سه لیتر باید بخوری.....  ریز ریز بخور که متوجه نشی.....  بطری آب رو کنارت ...

مرسی مهربونم.چشم همه رو رعایت میکنم از این به بعد بخاطر جوجه م❤با اون قلب مهربونت دعا کن برامون انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم