2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
خدا رو شکر که نی نی خوبه هماتوم هم که خیلی ها داشتن و مشکلی نبوده استراحت کن واسه خودت و از این رو ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ان شاالله مامان شدن خودت به زودی❤اره دکتر گفت حال جنینت خوب خوبه.همین یکم دلمو قرص کرد

ولی گفت زیر نظر دکترت باش و مراقبت کن هماتومت از بین میره.سعی میکنم همش فکرای خوب کنم.از وقتی برگشتم همش توی نت سرچ کردم اکثرا با شیاف و امپول هماتومشون از بین رفته بود.امیدوارم برای من هم تا سونوی بعدی از بین رفته باشه

تا پس فردا که برم پیش دکتر و ازش بخوام هرکاری لازمه برام بکنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان عزیز 

من باید برم واسه انتقال قرار بود دومین پریودم بعداز پانکچر برم واسه سونو و کارهای انتقالم که متاسفانه پریود نمیشم چون تنبلی دارم الانم که میخاد بشه فقط لکه های قهوه ای بنظرتون چیکارکنم اخه میخوام برم واسه انتقال ولی اوضاعم اینطوریه

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوب بود همچی. منم همین هماتوم رو داشتم. تو سونو بهم با تعجب گفتن خانم خونریزی نداری گفتم نه ...

عزیزم سایز هماتومت چقد بود؟توی سونوی ان تی متوجه شدی توام؟منم دقیقا نه لک دارم نه خونریزی.ان شاالله که به خیر بگذره برای هممون.اره دیگه دوست دارم هرکاری لازمه بکنم تا مشکلی پیش نیاد برای جوجه م و تا سونوی بعدی نه هماتوم یباشه نه جفتم پایین باشه

راستی تو بخاطر هماتوم امپول پرولوتون یا شیاف نداری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم...جیگر نینی  تو رو خدا نگرانی رو بزار کنار...خواهش میکنم

فداتشم مریمی.ان شاالله قسمت خودت شه یه بارداری بی دردسر و شیرین رو تجربه کنی.چشم بخدا تمام تلاشم اینه بهش فکرنکنم.همش فیلمشو میارم نگاه میکنم قربون صدقه ش میرم.فقط یکم سایز هماتوم منو ترسونده.ولی یکی دوجا خوندم که هماتوم اگه مانع رشد جنین نشه و کلا باعث خونریزی شدید نشه هیچ ضرری برای جنین نداره

توروخدا با قلبای مهربونتون دعا کنین همه چی خوب پیش بره...

نفسی و خاکستری دوستای عزیزم سلامتی نینیا مبارکتون باشه🌹🌹🌹🌹🌹خدا حفظشون کنه التماس دعا ...

محیا جونم ممنون عزیزدلم.ان شاالله به زودی خبر مثبت شدنتو بخونم همینجا.چطوری با وروجکات؟

کی ازمایش داری به امید خدا؟

سلام ب همه دوستان گلم بچه ها حالتون چطوره 😘 همه چی ردیفه ایشالاااااااااا؟ نیوا جون زین جون   ...

سلام عزززیزم💙

شکر خدا ماهم خوبیم🍀🌻☘

میگم بهار جون توام آز niptرو انجام داده بودی همون ک جنسیتم نشون میده...؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الهی من فدای نی نی تو دلت ایشالا صحیح و سالم بیاد بغلت خدا کمکم کنه نی نیم بمونه فقط همین دعا کن نی ...

تو نظر کرده ی قدرت خدایی حتما میمونه بذات فقط خوشحال باش دکتر خوب برو که خونریزیت کنترل بشه دیگه بقیش حله دوماه دیگه برات بندری میرقصه خواهر

عزیزم سایز هماتومت چقد بود؟توی سونوی ان تی متوجه شدی توام؟منم دقیقا نه لک دارم نه خونریزی.ان شاالله ...

من تو سونوی صدای قلب فهمیدم ولی خب انقدر برام بی اهمیت بود کلا یادم رفت به دکتر بگم. دکتر خودش جواب سونو رو دید گفت هماتوم داری که مهم نیست رفع میشه بیشتر استراحت کن. داروهامم که به اندازه ی کافی زیاد بود. توی سونوی بعدی باز یادم رفت بپرسم این هماتوم چی شد اصلا. یعنی بی خیال در این حد. حالا مامانم هی دعوام میکرد که چرا نپرسیدی درست حسابی. چون اینجا شنیده بودم زیاد مهم نیست منم نگران نبودم.جواب سونوی خودمو میذارم ببین من تازه یه چیزایی تو مایه های کیست یا فولیکول هم فکر کنم داشتم. یه چیزای اصافه که خودش همه رفع شده. هر 3بارم که تاحالا سونو رفتم گفتن نینی حالش عالیه نگران نباش. لطفا تروخدا نترس همونقدر که استراحت میکنی همونقدرم نترس

من تو سونوی صدای قلب فهمیدم ولی خب انقدر برام بی اهمیت بود کلا یادم رفت به دکتر بگم. دکتر خودش جواب ...

مرسی عزیزم خب هماتوم تو خیلی کوچیکتر بوده!برای من ۵۰ در ۲۰ هست!

نمیدونم چرا دکتر بهم نگفته توی سونوهای قبلی.تنها راهش هم شنیدم استراحته...و البته شیاف و امپول

چشم عزیزم سعی میکنم بهش فکرنکنم و نترسم.گفتی جفتت خوبه یا پایینه؟

ان شاالله به سلامتی بگذرونی این دوران رو عزیزم.چی بگم والا.دکتر من که مطمئنم منو کلی میترسونه پس فردا😂فکرکن یه بار بهش گفتم بعضی وقتا یکم گرفتگی شکم و کمر دارم گفت علائم سقطه!دیگه فکرکنم سونومو ببینه سکته م بده😂

راستی بچه ها منشی گفت قبل سونو دو سه تا حبه قند با اب بخور که اذیت نشگی واسه سونو.نگم براتون با چه بدبختی خوردم😂از قند متنفرم.بعدش تا نوبتم شه طول کشید و تقریبا مثانه م پر بود.وقتی سونو کرد شکمم تیر میکشید و درد میکرد.هنوزم حس‌میکنم گاهی تیر میکشه.طبیعیه؟

به سلامتی عزیزم....  بستگی داره چه سیکلی برات در نظر بگیرن....

سلامت باشی عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خانما سلام من یک ماه دیگه انتقال دارم میخاستم برم برای گرم شدن رحمم باد کش انجام بدم؛کسی از دوستان ا ...

عزیزم کار خوبی میکنی فقط جای مطمئنی برو..... 

هم کار بلد باشن هم علمشو داشته باشن..... 

اگه تهرانی مرکز تحقیقات حجامت ایران تو باغ فیض خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزدلم ، الهی که بحق صاحب الزمان بزودی خبر بارداریتو بشنویم 😍😍😘 خیلی لطف کردی ساراجان ،پس ...

عزیزم فقط انتقال خالی تو رویان این شده یا با پانکچر؟ 

مطمئنی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com