2777
2789

پسرم سه سالو نیمو رد کرده

به شدت عصبی نا آرام پرخاشگر حتی وسط بازی مدام لجبازی می‌کنه داد میزنه گریه میکنه

نمی‌دونم چیکار کنم 

دکتر مغزو اعصاب بردم ولی جواب نگرفتم روانشناس کودک بردم 

دیگه نمی‌دونم چه راهی رو برم 

کسی تجربه داره کمکم کنه 

اینم بگم خونمون هیچ تنشی نداره منم خیلی آروم باهاش برخورد میکنم 

تاخیر گفتاری هم  داشت 

هیچ کارش به آسونی نیست لباس پوشیدنش به لجبازی گریه دستشویی رفتنش که نگم هنوز لباسشو خیس می‌کنه 

جایی بریم چند تا بچه باشن اونا قشنگ باهم کنار میان بازی میکنن ولی این نه همش لجبازی با اونا گریه ناسازگاری 

سوالم اینه یعنی ممکن خوب بشه من دیگه طاقت ندارم فکرم شده خودکشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچگی هاشون خیلی خوب بودن الان که نوجوان هستن دیونه ام کردن از بس دعوا میکنند دخترم هم جدیدا لجباز و پرخاشگر شده بد دهن هم شده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم خیلی خیلی زیاد درکت می کنم چون پسرم همینطور بود یعنی تا دیوانگی هیچ فاصله ای نداشتم کسی هم درکم نمیکرد حتی یکی دو تا تاپیک هم قبلا زدم در موردش

ولی خوبه که شما صبوری ولی من متاسفانه خیلی دعواش کردم سرش داد زدم نمیتونستم خودم رو کنترل کنم الان هم اضطراب داره زود استرس میگیره دلم هم میسوزه الان دارم خیلی باهاش مدارا میکنم کمتر شده ارامش گرفته ولی هنوز تو وجودش میبینم و خودم رو مقصر میدونم 

خواستم بگم این دوران میگذره جزو مراحل رشدش هست هر چند خیلی بچه ها اروم هستن ادم با بچه خودش مقایسه میکنه میبینه اینا خیلی کولی بازی در میارن  ولی بخدا میگذره به سن شش برسه خیلی اروم و عاقلتر میشه حرف شنو میشه 

من پسرم امسال دومه باور کن از تقریبا یک سال و نیم قبل تا حالا دارم کمممممی نفس میکشم مزه بچه داری میفهمم 

واقعا بهم سخت گذشت دوران بچگیش خیییلی اذیت شدم همه هم فکر می کردم غلو می کنم یا حوصله بچه داری ندارم در حالی که واقعا اعصاب و روانی برام نمونده بود

وقتی یکی مثل شما تاپیک میزنه، با تمام وجود درکش می کنم 

امیدوارم این مراحل رو با تحمل و صبر بگذرونی و روان بچه ات در ارامش بمونه 

خدا تن دوتاتون رو سالم نگه داره عزیزم 

ببخش پرحرفی کردم   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
مغزو اعصاب کودکان بردم ریسپریدون داد که تاثیر نداشت تازه باعث لکنتم شد

خب باید دوباره میبردی دارویی که بهش نساخته یا فایده نداشته عوض کنه. این دارو برای بیش فعالیه. داروهای مختلفی بسته به سن و نوع و شدت علایم میدن. تا پیدا کنن کدومش با بچه سازگاره

عزیزم خیلی خیلی زیاد درکت می کنم چون پسرم همینطور بود یعنی تا دیوانگی هیچ فاصله ای نداشتم کسی هم درک ...

ممنون عزیزم که یه نفر درکم کرد 

آره متاسفانه مدام در حال مقایسه بچه خودم با بچه های دیگه ام 

دیگه دارم نابود میشم 

خداروشکر که بچه شما بهتر شده 

برام دعا کن دوست خوبم

نه نه فرق میکنن باهم

کار مغز و اعصاب هم نیست

همین که میگم ببر، متخصص روانپزشکی، فوق تخصص اطفال، یعنی اعصاب و روان اطفال ببر نه مغز و اعصاب

توی هر شهر یکی دو تا از این تخصص هست، به جز کلان شهرا البته

ریسپریدون لکنت نمیده، شاید لکنت هم مربوط به مشکلات دیگه ایه، ببر بررسی کنن

الان  گفتار بچتون خوب شده؟میتونه منظورش برسونه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤