2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ۱۷ تا تخمک و ۱۱ جنین  

بچه ها ي سوال

من ديشب درد تخمدان داشتم فردا پانكچر انشالله

حالا ديشب هاش سي جي زدم الان صبح بيدار شدم درد تخمدان ندارم ديگه

باز فكر جديد استرس جديد اي خدااا

حالا كك افتاد ب جونم چرا درد نداره ديگه نكنه زبونم لال ازاد شدن خدااااي ناكرده 

@تورك_آنا

...
بچه ها ي سوال من ديشب درد تخمدان داشتم فردا پانكچر انشالله حالا ديشب هاش سي جي زدم الان صبح بيدار ...

نه عزیزم آزاد نشدند مطمئن باش. منم دقیقا همینطور شدم سری قبل ولی خیالت راحت آزاد نشدند و نمی شند

مهیا جان روز چندم سیکلت میشه فردا؟

نفس جان وقت روزانه میده؟ به نظرم دکتر خوبیه....و تو مطب البرزی و بیمارستان دنا من هر چی سوال پرسیدم ...

..تلفنی باید زنگ بزنی همون روزساعت11

مثلامن زنگ میزدم گفت شلوغه فردابیا منم گفتم شرایطم.خاصه دیگه همون روز بهم نوبت داد...اینترنتی هم میشه بگیریِ..اره من دوجلسه رفتم دکتر خوبیه وقیت میذاره و باحووصله جواب ادم میده..فقط مطب شلوغه ک دیکه اکثر جاها همین طوره..

عه مگه پیش البرزی هم کار میکنه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون که درک میکنی.... واقعا محتاج دعام.... دعا کن دشمن شاد نشم فک‌ کن من از آشنا و غریبه حرف میشنو ...

رویا جان الان مواردی هست که دور از جون بچه تو رحم مادر مشکل جدی داره در میارن عمل میکنن میزارن سر جاش. فکر کن چقدر علم پیشرفت کرده این مسایل مثل رسوب کلسیم یا تورم کلیه که مشکلی نداره به مرور زمان و در صورت لزوم با دارو برطرف میشه. همونطور که براحتی متوجه این مشکلات میشن براحتی هم درمان میکنن اصلا غصه نخور و بسپارش به خدا. خدا خودش بهترین نگهدارنده است. 

آره عزیزم میخورم اما ربطی به اون نداره. قبل اینکه این قرص رو شروع کنم این رسوب وجود داشت

رویا یه دونه از این موارد دیدم که وقتی ب دنیا اومد هیچ موردی نداشت، ببین برو تو تاپیک “مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت تخمک گذاری و سونو” اونجا بارداری طبیعی هستن همه، بپرس ببین چ قدر از این موارد پیش اومده براشون که بعد الکی بوده و بچه سالم سلامت دنیا اومده، برا اینکه باورت بشه بیا خودت ب چشم خودت اونجا ببین

...

دوستای گلم امروز این تخمک رفت رو مخم 

کومک لطفا

دفعه قبل تو مطب دکتر ی خانومی میگفت یه بار تخمکاش قبل از پانکچر ازاد شده، ای خدا کاش اون حرفو نمیشنیدم،، امروزم رو هم به فکر و خیال میگذرونم، اخه چرا درد تخمدان برطرف شد🤨😟

...
..تلفنی باید زنگ بزنی همون روزساعت11  مثلامن زنگ میزدم گفت شلوغه فردابیا منم گفتم شرایطم.خاصه ...

دستیار تخصصی اندومتریوز  تو اتاق البرزی هربار یکی از دانشجوهاشن.....این دانشجوی فوق تخصص اندومتریوزه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام من اولین آمپولمو بعد از کلی گشتن و پیدا کردن آمپول زدم، دور ناف زد یه کوچولو درد داشت همون موق ...

به سلامتی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال داشتم وقتی جنینارو فیریز میکنن میشه چند سال جنین رو تو حالت فیریز نگهدارن؟ هزینش خیلی میشه؟ ...

بله عزیزم میشه.... 

هر سال یه مقدار هزینه تمدید داره فقط.... 

زیاد نیست فکر کنم 200-300 بیشتر نباشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویا جان الان مواردی هست که دور از جون بچه تو رحم مادر مشکل جدی داره در میارن عمل میکنن میزارن سر جا ...

چکار میکنی با یکی یدونمون؟خوبه 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،