2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
عزیزم مشکل انعقادی که منم دارم....  با تخمک خودمم باردار شدم....  نمیدونم منظورت دکترت چ ...

آنا جون نمیدونم چرا اینو گف.میگه چون اولی هیدروپس شده مشکلش کوروموزومی بوده و سه بار سقط داشتم.واینکه تنبلی تخمدان شدید دارم و سنم ۳۰ساله و با قرص پریود میشم و کم کاری تیروئید دارم و فامیلم هستیم

خدایاشکرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رفتم دکتر سونو کرد الحمدلله گفت رحمتت خوبه  ۱۰ تا آمپول سینال اف داد از امروز که روز سوم ...

سلام

من اولین آمپولمو بعد از کلی گشتن و پیدا کردن آمپول زدم، دور ناف زد یه کوچولو درد داشت همون موقع که سوزن رو زد .

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   

یه سوال داشتم وقتی جنینارو فیریز میکنن میشه چند سال جنین رو تو حالت فیریز نگهدارن؟ هزینش خیلی میشه؟ (ان شاءالله برای دفعه های بعد )

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   
@تورک_آنا     راستی دیروز ک رفتم دکتر گفتش ک پردنیزولون تا چهار روز یکی بخور و بعدشم ت ...

عزیزم مادر شدنت مبارک انشالله ک ب سلامتی بغلش کنی و دوران بارداری خوبی داشته باشی

عزیزم منم ب محض مثبت شدن دکترم گفت پردنیزولون قطع و استرادیول هم کم کم قطعش کردم همون هفته های اول

یه سوال داشتم وقتی جنینارو فیریز میکنن میشه چند سال جنین رو تو حالت فیریز نگهدارن؟ هزینش خیلی میشه؟ ...

بله تا ده سال شایدم بیشتر میشه فریز نگه داشت هزینه ش هم سالیانه مبلغ کمیه ولی دقیق نمیدونم چقدر

انا جونم یه سوال دارم درمود قرص ایزوکسوپرین  دوستم دکترش براش تجویز کرده و‌گفته از زایمان زودر ...

عزیزم این قرص از انقباضات رحمی و زایمان زودرس تا حدودی جلوگیری میکنه دکتر منم روزی دوتا بهم گفته بود بخورم ولی من چون انقباض نداشتم اوایل بارداری نخوردم و ماه آخر خوردم

عزیزم ببین برداشت بد نکنیا تجربه خودمو میگم واقعا بارداری با بچه کوچیک سخته چرا الان میخوایی همچین ک ...

سلام انای عزیزم 😘

آنا جون ی سوال😁 رنگ چشم نوزاد چند ماهگی ثابت میمونه؟ 

و شنبه دخترم باید واکسن دوماهگیش بزنه شما برای اینکه تب نکنه بچه چکارایی کردید؟ البته ۵ شنبه وقت دکترشو دارم و ازش کامل میپرسم ولی میخواستم بدونم قبل واکسن شما استامینوفن ب بچه هات دادی؟

زین جان اگه ای وی ای جی میزنی سعی کن حدالاقل تا ۳ ماهگی بزنی من چون بدنم واکنش شدید بهش نشون میداد ت ...

من ک فعلا ی دوره زدم اصلا واکنش هم نشون ندادم و خیلی خوب بودش . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مادر شدنت مبارک انشالله ک ب سلامتی بغلش کنی و دوران بارداری خوبی داشته باشی عزیزم منم ب محض م ...

گلم شمام مشکل ایمنی داشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام مامان مرجان، خوبی عزیزم، ما ام خوبیم، اره رفتم، دیگه تیکرم رنگش عوض شد، شما ام رفتی؟ نی نی گل د ...

ماهم خوبیم عزیزم☘🌻🍀

ای جون یه خان پسر داره میاد پس😍

آره از من دخمله.🌻

منم اره رفتم خوب بود همه چی...

فردا میبرم دکترم ببینمه تا باز چی تصمیم بگیره.. طول سرویکسم ۴۴ بود نمیدونم میخاد چیکار کنه دیگه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
به به علوس ملوس داریمممممم....  انشالله علوسی خانوم دکترت رو ببینی مامان مرجان.....

قرررربونت برم آنای عزیز🌻

ان شاءالله این لحظه های ناب نصیب همه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀