2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله چیزی نیست.....  تا دو هفته هم جا داره....  سونو دادی؟؟؟؟

بله امروز رفتم سونو. هم شدم 

خداروشکر کیست نداشتم دکتر گفت اندومترم سه میلی متر هست و اینکه بخاطر پلی کیستیک بودنم و چون توی تعطیلات سه چهار کیلو وزنم اضافه شده اینا باعث برهم خوردن نظم پریودم شده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان من 21 اسفند که رفتم سونو بهم گفت 6 هفته و دو روز هستی. الان من چند هفته ام؟ برای سونوی ...

عزیزم کلا از 11 هفته و 1 روز میتونی بری تا 13 هفته و 6 روز..... 

الکی به خودت استرس نده..... 

حالا تو این بازه هر روزی بری خوبه.... 

حالا 4 هفته و 5 روز بذاری روی 6 هفته و 2 روز میشه 11 هفته تمام.... 

یعنی از فردا هر روزی رفتی میشه ولی 12 به بعد بری احتمال تشخیص درستر جنسیت بیشتر میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من 21 اسفند که رفتم سونو بهم گفت 6 هفته و دو روز هستی. الان من چند هفته ام؟ برای سونوی ...

من تهران ص د ر  ی میرفتم و راضیم بودم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     راستی دیروز ک رفتم دکتر گفتش ک پردنیزولون تا چهار روز یکی بخور و بعدشم ت ...

عزیزم من پرد رو سر بارداری اولم تا 17 هفته داشتم ولی ایمونولوژ اعتقاد داشت بعد انتقال نیاز نبود.... 

سر بارداری طبیعی تا هفته 9 بیشتر نداشتم دیگه ذات الریه کردم قطع کردم.... 

اما خوب اگه سرم رو داری نگران قطع پرد نباش ایمونولوژ من که اعتقاد داشت همون سرم بعد انتقال کفایت میکنه..... 

آخه من تا ماه 6 بارداری سرم داشتم..... 

استرادیولم تا 14 هفته داشتم اما خوب بودن کسایی که زودتر قطع کردن.... 

چشم.انا جون..من مطمئنم نی نی که6ماه تو فریز دووم اورده😃 الانم بیشتر از یکماه تودل منه.  قلبش خ ...

شک نکن..... 

راستی آخرین پریودم 10 بهمن بوده

با پری سن بارداری کمترم میشه.... 

یعنی امروز 10 هفته و 4 روز میشی.... 

من تهران ص د ر  ی میرفتم و راضیم بودم.....

بچه ها من به امید خدا دو سه روز بعد پانکچر داشته باشم احتمالا، ولی از امروز استرس ناجوری اومده سراغم به خاطر کیفیت تخمک،، اوف خیلی شدیده بیتربیت،، چ کنم ب نظرتون اروم تر بشم؟،، مدام با خدا حرف میزنم و با حضرت امام حسین ع درد و دل میکنم و از خدا کمک میخوام ازتون التماس دعا دارم خواهش میکنم دعام کنین

...
سلام‌دوستان.منم سه بار سقط مکرر داشتم‌ اولی تو هفته ۱۴ هیدروپس شد دومی تو هفته ۹ ایست قلبی کرد سومی ...

عزیزم مشکل انعقادی که منم دارم.... 

با تخمک خودمم باردار شدم.... 

نمیدونم منظورت دکترت چی بوده یعنی به خاطر جهشت گفته مشکل کروموزومی داری یا کاریوتایپ اینو میگه؟؟؟؟ 

از نظر ایمنی هم چک شدی؟؟؟؟ 

سلام مامان مرجان، خوبی عزیزم، ما ام خوبیم، اره رفتم، دیگه تیکرم رنگش عوض شد، شما ام رفتی؟ نی نی گل د ...

مبارکه عزیزم..... 

پس یه شاه دوماد ساکشو بسته داره میاد به سلامتی..... 

انا جونم یه سوال دارم درمود قرص ایزوکسوپرین  دوستم دکترش براش تجویز کرده و‌گفته از زایمان زودر ...

عزیزم من دقیق یادم نیست کیتجویز کرد امامی ونم قبل غربال بود..... 

فکر کنم بین قلبو غربال بود دقیق یادم نمیاد..... 

ولی برا ماه‌های بالا لزوما نبود.....