2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم همیشه به یادت هستم نی نی دختره عزیزم کی انتقال داری؟

قربونت برم عزیزم. ای جون دخمله🍃

ایشالا نزدیکم.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چرا من نمیتونم عضو بشم میگه دسترسی به این سایت امکان پذیر نیست

عزیزم لینکی که گذاشتم رو توی یدونه از گروهات کپی کن، بزن روش میاد تو گروه.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان کسی هست که تو روزای انتقال باشه من روز 6 هستم سینه هام سنگین و به شدت نوک سینه هام دردناک میشه و تیر میکشه بعد خوب میشه دوباره شروع میشه ممکنه علتش شیافایی که میزارم باشه من رژیم داشتم قبلا سینه هام شل و کوچیک شده بودن الان انگار هرکدوم یه کیلو شده

خدایا شکرت😙
سلام دوستان کسی هست که تو روزای انتقال باشه من روز 6 هستم سینه هام سنگین و به شدت نوک سینه هام دردنا ...

ان شالله ب حق ابوالفضل ک باردار باشی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مشکل شما چیه که میکرو کردید ؟

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم.چند دوره ای یو ای کردم.هرسری تخمکای خوب داشتم.ولی نشد.لوله هامم باز بود تو عکس رنگی.دکتر گفت احتمال زیاد لوله ها از تخمدانها فاصله گرفته.تخمکی نمیاد تو لوله که باردار شی‌.البته همسرمم یه مقدار ضعیف بود اسپرمش.ولی دکتر میگفت باید با ای یو ای باردار میشدی بااین همه تخمک .ولی نشد دیگه..مجبور شدم برم ای وی اف کنم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚