2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046747 بازدید | 684544 پست

سلام آجیای گلم🍃🍀

خواستم یه پیشنهاد بدم‌.از اونجایی که ما سوالات و حال احوالمون کلا اینجاست تاپیک شلوغ میشه و آنا جون خیلی عقب میمونن و سخته براشون... 

یه گروه تو تل زدم .. میتونین حال احوالای معمولی یا صبحت های دیگه رو اونجا انجام بدیم و اینجا فقط بمونه برا سوال...🍃

حالا هرکسی دوست داشت میتونه بیاد‌‌...

اگر دیدیم استقبال شد میمونه.. اگر نه که دوباره میایم همینجا و دوباره همینجوری صد صفحه دویست صفحه پر میکنیم😁            

https://t.me/joinchat/E1G16Q657WY1NVMsGkQPCw

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام یه چی بگم.....ناراحت نشیا کاش امضات رو عوض میکردی آخه خیلی دلم میگیره هر بار میبینمش باور کن ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم عوض کردم 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی عزیزم منم موندم چکار کنم مخصوصا ب 12 رو...... تهرانم نیستم خودمو سریع به دکتر برسونم

خب عزیزم همون شهر خودتون یه دکتر خوب پیدا کن برو زیر نظرش.. نمیشه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونم کی خوبه  اینجا مرکز ناباروری هم هست ....

پس از همونا بپرس.. حالا آنا جون بیاد بهتر کمکت میکنه.

روز س شنبه آینده . الان استرادیول و اکویین و رازیانه و پنج انگشت و شیر سویا هم از امروز خوردم

دعامیکنم برای هردوتامون تا هفته ایند بالا بره منم دوشنبه میرم توکل برخدا هرچی خیره برامون پیش بیاد گلم ! 

منم الان خرما یکم لوبیا گذاشتم تا یخش باز بشه و بعدا گوجه بخورم بیچاره بدنمون تعجب میکنه اینهمه غذاهای جور باجور میخوریم چی میخواد بشه😂

موقع تخمک کشی چطوریه؟!برام سوال شده......🤔 بعد چرا کسی که شوهرش مشکل نداره باز جنین فریز میکنه...؟ ...

چرا عزیزم میشه برای من تخمک فریز کردن ولی ضعیفن 🥺

اره ایشالا، ماه بعد، فعلا داروهامو میخورم، صبحشم تازه رفتم سونوگرافی پیشش، گفت اندومترت 6 هست وسه خط ...

سه خطی یعنی چی   

دعامیکنم برای هردوتامون تا هفته ایند بالا بره منم دوشنبه میرم توکل برخدا هرچی خیره برامون پیش بیاد گ ...

ان شالله برا هر دومون . دوشنبه بیا خبر بده گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود