2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
آخه کسانی که ذخیره تخمکاشون هم زیر ۱ است رو دکتر میگه برید ivf  مگه با دارو زیاد نمیشه  ...

ذخیره تخمدان تو مقدار دوز دارو اهمیت داره

حتما بدون چقدر هست تا بدونی نیاز به مکمل داری یا اوضاع خوبه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان  استارتر پسرش رو با این روش باردار شد یا طبیعی؟؟

ببین دوستم اینجا بیشتر ما ها فقط بچه میخواییم جنسیت برامون مطرح نیست.

آنا جان هم سری دوم طبیعی باردار شد و خدا بهش یه گل پسر هدیه داد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار اول 9 تا داشتم که 6 تاش جنین شد . بار دوم با مصرف چیزهای اشتباه مثل سیاه دانه و اینها خرابکار ...

تو ۶تا جنین قبلی ت نگرفتن؟

دوباره پانکچر شدی؟

عزیزم سونوی ان تی رو تو یه برگ جدا نوشته  ازمایشات رو توی یه برگه جدا .کلی ازمایش نوشت وگفت نا ...

گلم روالش اینه حتما باید اول سونو بدی بعد با جواب سونو بری آزمایشگاه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم از نظر ایمنی انعقادی چک شدی؟ کاریوتایپ دادین؟ همسرت دی اف آی داده؟

نه ندادم میشه یکم برام توضیح بدیدر مورد چیه شوهرم که ازمایش اسپرمی کهداد مشکلی نداشت ولی خودم فقط ازمایش ژنتیک دادم که مشکلی نداشت من از تخمک اهدایی استفاده کردم

مرسی عزیزم . آخ آخ دست رو دلم نذار 😂😂 بار اول من از هیچی خبر نداشتم که چکار باید بکنم چکار نکنم .ا ...

چه عجیب...

گفتی کجایی؟

مگه جزء قوانین نیست فریز کردن؟!

یعنی چی عزیزم اسپرماتید؟ منظورت همون اسپرماتیدهای اولیه و..... هستن؟

ببخشید نتبجه کار شادی ک شوهرشون ازواسپرم بود چی شد.شما از قدیم بودین من هرچی میگردم ب جواب نمیرسم.اون خانم ک توی صفحه991نظر دادن گفتن کاراشون درست نمیشه برن دکتر تهران باشوهرشون و مشکل اسپرماتید داشتن

سلام،  امروز منم رفتم پرونده تشکیل دادم واسه میکروانجکشن.  دکتر گفت یکم تیروئیدت بالا است ...

دکترت درست میگه 

بسلامتی این سیکل رو با آزمایش بتا تپل بگذرونی.

با قرص خیلی زود میاد پایین اصلا جای نگرانی نیست

تو ۶تا جنین قبلی ت نگرفتن؟ دوباره پانکچر شدی؟

از 6 تا جنین دوتاش را با گرید آ انتقال دادن که نگرفت . بقیه جنینهام را هم چون تقاضای فریز نکرده بودم ریختن دور .دوباره پانکچر شدم

خدا با ما است ❤❤
خود دکتر دانایی براش ivf کرده بود؟؟ وقتی pgd کرده خوب دیگه ۱۰۰ درصد پسره دیگه

همه کاراشو دانایی انجام داده بود انتقالش تهران مرکز سارا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چه عجیب... گفتی کجایی؟ مگه جزء قوانین نیست فریز کردن؟!

نه گلم تو باید درخواست کنی .من هم ایندفعه از اینجا فهمیدم که نامه از بیمه آمد که هزینه فریز , بلاست و هیچینگ را ما نمی پذیریم . بعد که ازشون پرسیدم که جنینهای قبلیم چی شدن گفتن درخواست نداده بودی😒

خدا با ما است ❤❤
جالبه پس تخمک دارم یه ساول دیگه ببخشید ممکنه کیست مثبت بشه اما تخمک نباشه میخوام ببینم آیا هورمون ...

کیت درصورتی مثبت میشه که تخمک گذاری باشه،میتونید از روشهای قدیمی هم استفاده کنید مثه ترشحات تخمک گذاری یا دمای بدن

احتمال اینکه تخمک هاتون کیفیت نداشته باشه هست

آزمایش دادید واسه هورمونها مثه پرولاکتین یا fsh?