2777
2789
عنوان

مامان پسر دوست من

196 بازدید | 14 پست

خواهرم خواب بود داداشم بادکنک ترکوند بابام هم عصبی شد زدش بعد مامانم از اونور میگه زورت فقط به این پسر میرسه چرا دخترارو نمیزنی در حالی که منو خواهرم هیچ دخالتی نداشتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانِ دوست‌پسر خوندم😂😂

من هم😫😫

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بخدا خیلی پسر دوسته علنی تبعیض قائل میشه بعد میگه هیچ فرقی برام ندارید

ولش کن بابا میدونم سخته ولی سعی کن برات مهم نباشه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
صبر داشته باش ،داداشتت که زن گرفت مامانتت تازه میفهمهبعدم زبون داشته باش ،بی احترامی نکن اما یه جوری ...

همیشه وقتی بینمون تبعیض قائل میشه میگم مامان خدا با این پسرت جوابتو بده بهش میگم اینقدر طرف پسرت نباش بلاخره همیشه اینجور نمیمونه ولی کو گوش شنوا

بخدا تا حرفم میزنیم میگه حسودی این یدونه پسرو میکنید کاش این زود بزرگ بشه بره پی زندگیش  خیلی رو دلتون سنگینی میکنه

روحیه پسرش براش مهمه ولی من کار خونه رو میکنم تا میشینم استراحت کنم میگه تنبلی خیر نبینی و کاش بمیری از دستت خلاص بشیم 

کدوم مادرو دیدی با دخترش همچین کاری کنه

همیشه وقتی بینمون تبعیض قائل میشه میگم مامان خدا با این پسرت جوابتو بده بهش میگم اینقدر طرف پسرت نبا ...

عریزم میدونم دلت میشکنه 

اما مطمین باش یه روزی جواب کاراشو میبینه 

تو هم حسابی به درست اهمیت بده ،تا ادم موفقی بشی و همه این روزها یادت بره