2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان اینجا کسی کلینیک ابن سینا میره؟ میخوام بدونم معاینه میکنن؟اخه از 3روز پیش که سونوگرافی واژ بن ...

عزیزم اولین بره میخوایی بری؟

برا تشکیل پرونده پاپسمیر انجام میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا پنج تا بیرون اوردن ؟؟؟

عزیزم خوب بلاست خواستن این ریسکارم دارن دیگه بخوایی جنین بلاست انتقال بدی باید قید چند تاشو بزنی.....

تازه پریا جون شانس آورده دو تا از پنج تا بلاست شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون  ميشه بپرسم شما چقدر هماتوم پشت جنينتون بود؟! براي من ٥٠ درصد هست ٧٠ درصدم پشت اون جن ...

عزیزم من درصدی نمیدونم برا من سایز زده بود.....

فکر کنم ۱۱ در ۱۹ بود یا همچین چیزی الان دقیق یادم نمیاد.....

سلام دوستان من قبل از اقدام به بارداری دوره هام کاملا منظم و ۲۸ روزه بودند اما ماه هایی که بدون دا ...

عزیزم خوب تحریک تخمدان یه عامل به هم ریختنه.....

بعدشم موقع اقدام یه سری تغییرات هورمونیم اتفاق میفته که اونام بی تاثیر نیستن.....

سلام دوستان؛ببخشیدمن الان دوروزه ب سختی وارداین تاپیک میشم؛شماچطورواردتاپیک میشین؟چطورذخیره کردین اس ...

عزیزم خوب بوک مارکش کن.....

یا پیج رو سیو کن.....

@تورک_آنا    

آنا اووووومد آنا آوووووومد💃💃💃🍀🌹😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام صبح زیبای پاییزتون دلچسب آناجان خوبی عزیزم ببخش هی من سوال میپرسم ممنونم ازصبورانه جواب دادنت& ...

عزیزم سلام به روی ماهت.....

خدارو چه دیدی شاید مامان شدی.....

یه کم صبوری کن پریودت تاخیر پیدا کرد بی بی چک بذار یا آز بده.....

سلام به همگی دوستان آناجون و بقیه ی دوستان ی نظر کارشناسانه بهم میدین.... من 8تا جنین فریز دارم که ...

عزیزم خراش تو مطب ماندگاریش کمتره به نظرم ماه قبل انتقال باید باشه.....

بابت جنیناتم به نظرم همه رو نذار بلاست بشن ۴-۵ تا بذار بلاست بشن بقیه همون دو روزه بمونن.....

سلام دوستان صب بخیر.بچه ها من چند وقتیه لووتیروکسین میخورم تی اس اچم قبلا 3.5 بود چند وقت پیش آز داد ...

نه عزیز دلم تا آخر عمر باید مصرف کنی.....

عملا با همین دز دارو رو ۲ تنظیم شده وگرنه کم کاری تیروئیدت که درمان نشده!!!!!

مال من سالهاس حول و حوش ۲ هست و همچنان روزی نصف قرص لووتیروکسین میخورم.....