2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من قبل از اقدام به بارداری دوره هام کاملا منظم و ۲۸ روزه بودند

اما ماه هایی که بدون دارو اقدام به بارداری می کنم طول دوره هام ۳تا ۷ روز کم تر می شه که اصلا سابقه نداشته

این کم شدن دوره توجیه خاصی داره؟ 

یه میکرو ناموفق هم داشتم

سلام دوستان؛ببخشیدمن الان دوروزه ب سختی وارداین تاپیک میشم؛شماچطورواردتاپیک میشین؟چطورذخیره کردین اسم تاپیکو؟من گوگلموفقط گذاشتم واسه این تاپیک باهاش مطالب دیگه نمیتونم سرچ کنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام صبح زیبای پاییزتون دلچسب

آناجان خوبی عزیزم ببخش هی من سوال میپرسم ممنونم ازصبورانه جواب دادنت 

خانمی من 13این ماه بایدپریودمیشدم البته همیشه یه 4یا7روززودترازموعودمیشدم ولی این ماه که منتظربودم حداکثرتا13بشم تاداروهای انتقالم  راشروع کنم نشدم فقط دیروز2یاسه قطره کم رنک ازم اومددیگه قطع شدتاشب شب هم دوسه لکه اومددیگه کلهم قطع شدبه نظرت دلیلش چی میتونه باشه الان بایدچیکارکنم اینهمه صبرکردم سینه هام دارن منفجرمیشن زیرشکم هی دردمیگیره ول میکنه ممنون میشم راهنمایم کنی

سلام به همگی دوستان

آناجون و بقیه ی دوستان ی نظر کارشناسانه بهم میدین....

من 8تا جنین فریز دارم که دو روزه هستن به نظرتون با توجه به وضعیت من که هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی و اینکه هردوبار +میشم ولی جنین رشد نمیکنه به نظرتون بهتر نیست ریسک بلاست رو به جون بخرم چون دکتر گفت ممکنه چندتا از جنین هات پوچ بشن؟؟یا نه همین دو روزه رو انتقال بدم.بعد قرار بود دکتر برام خراش آندومتر بده توی مطب .من کی بایدبرم برا خراش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان صب بخیر.بچه ها من چند وقتیه لووتیروکسین میخورم تی اس اچم قبلا 3.5 بود چند وقت پیش آز دادم 2 بود میتونم کم کم قطعش کنم؟یا باید تو سیکل آی وی افم ادامه بدم؟یک روز در میون یه نصف میخورم.کلا میشه این قرص رو قطع کرد یا نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نیوا جان شربت انجیر از دارو گیاهی بخر خیلی خوبه هروقت اینطوری شدی ۲ لیوان بخوری سریع جواب میده

انتظار جون خوبی گلم؟مرسی ک جواب دادی.ببخشید عزیزم از موجودی دارو خبر ندداری تو کرمانشاه ک کدوم داروها هست یا نه؟مثلا پرگووریس موجوده الان؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزان اینجا کسی کلینیک ابن سینا میره؟ میخوام بدونم معاینه میکنن؟اخه از 3روز پیش که سونوگرافی واژ بن ...

من ميرم عزيزم اره برو زنان معاينه شو

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام به همگی دوستان آناجون و بقیه ی دوستان ی نظر کارشناسانه بهم میدین.... من 8تا جنین فریز دارم که ...

ثمين همه جنينا بلاست نميشن نه؟ تو جنينات زياده ميتوني اينكارو كني اگه تاخالا نكردي به امتحانش ميارزه

راستي منم بخوام واسه انتقال بعديم خراش بدن خوبه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انتظار جون خوبی گلم؟مرسی ک جواب دادی.ببخشید عزیزم از موجودی دارو خبر ندداری تو کرمانشاه ک کدوم داروه ...

سلام گلم والله خبر ندارم که دارو هست یا نه،فک کنم شماره ۱۴۹۰ اگه اشتباه نگم زنگ بزنی بپرسی میگن که موجوده یا نه آدرس داروخانه میدن که بری بگیری انشالله پیدا میشه 

واسه لوتیروکسین هم نباید یک دفعه قطع کنی اگه کم کاری داشته باشی باید بخوری هر چند ماه یه بارم آزمایش بدی چک‌کنی 

سلام گلم والله خبر ندارم که دارو هست یا نه،فک کنم شماره ۱۴۹۰ اگه اشتباه نگم زنگ بزنی بپرسی میگن که م ...

مرسی عزیزم ممنون بابت جوابات

عزیزم پسمله..... از وروجکت چه خبر؟ لاله جونم یه گل پسر تو راه داره..... رز کوشولو ببین من ماما ...

سلام تورک جونم 

چن روز پیش یهو دلم هوات کرد و اومدم بعد باخودم گفتم تورک بخاطر این همه محبتی ک بمن وامثال من داره خدا بهش معجزه کرد ویه پسرخوشگل بهش داد واقعا چیزی نیست که همیشه اتفاق بیفته یا عادی باشه من هزاران بار نذر کردم از خدا از اماما خواستم نداده ....میخام بگم نوش جونت از ته دلم میگم واقعا لیاقتش داشتی خعلی خوشحالم برات ....برای منم دعا کن ....انشاله نفست حقه ومنم مادر میشم به زودی زود 

راستش از انتقال میترسم ...از منفی شدن بگذریم از هزینه هاش ...سرم ک با بیمه نمیدن وای خعلی فکرم مشغول کرده والا تاحالا انتقالداده بودم ...تموم امیدم همین 4تا جنینه .میخام بگم میشه ک ن تو کارنیاد ولی خسته ام خسته 

بیخیال خودت خوبی دخملت خوبه ؟؟؟؟کی زایمان میکنی بسلامتی ؟؟؟پیش طرازی میری؟

بلاخره اونی ک باید میاد و...