2777
2789
عنوان

خانواده همسر

169 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من میخواستم یه سوالی ازتون بپرسم. خانواده همسرم تو نه ماه حاملگی من نه احوالی ازم گرفتن نه چیزی حتی تلفنی هم نشد یک بار تماس بگیرن و پیگیر نوشون باشن. فوق العاده آدمای بی فرهنگ و بی معرفتی ان. من زایمان کردم حتی بازم اینا نیومدن و طلبکار همسرم شدن که تو باید به ما میگفتی میومدیم. تا وقتی دخترم هشت ماهه شد هیچ خبری ازشون نشد. بعد از اون هی تماس می گرفتن ما میخوایم بچه رو ببینیم. منم به همسرم گفتم نه حق دارن پاشونو بزارن اینجا نه بچمو ببینن. همسرم گفت منم پدرشم خانواده منم حق دارن نوشونو ببینن. به نظرتون این حق رو دارن بعد از ۱۷ ماه گم و گور بودن حالا بخوان بچمو ببینن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلشون چیه؟

کلا یه خانواده مشکل دارن. زن و شوهر معتادن و سه تا بچه روانی بزرگ کردند. همسر بنده هم اختلال شخصیت مرزی داره و حتی ما تا پای طلاقم رفتیم ولی من به شرط اینکه قبول کنه درمان شه و به خاطر بچم برگشتم. ای کاش هیچوقت با این خانواده آشنا نمیشدم. 

خانواده مشکل داری هستند. مثل پدر و مادر همسرم هیچ جا ندیدم.

اگر تعادل ندارن،دور بمونی بهتره،اما زندگی و رابطت با همسرتو خراب نکن،اگر میخواد بچتو ببره،بزار ببره،مطمئناً اینکارش دووم نخواد داشت،نسبت به بچه هم الان خیلی مشتاقن،کم کم تب دیدن بچه هم از سرشون میوفته،آروم باش،مقاومت کردنت فقط اعصابتو بهم میریزه

منکه گفتم حقی تو خونم پاشونو بزارن ندارن.

ببین دوبار سه بار ده بارم بیان مطمئن باش بچت اصلا طرفشون نمیره خودشون سردمیشن دیگه نمیان نوه پسری همیشه همینطوریه طرف خانواده مادرمیره مخصوصاایناکه اصن ندیدنش،مقاومت کن اگه دیدی داره کاربه جای باریک میرسه بزار بیان فقط به خاطرارامش خودتو بچت کم محلشون کن 

کاربرتعلیقی وقدیمی ام