2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

سلام خانوما، اميدوارم همه چيز مطابق خواسته خداوند و آرزوي شما انجام بشه، منم ديروز چكاپ روز ١٩ رو داشتم كه سوپر فكت برام شروع شد تا پري بشم و دارو بگيرم، فقط يه آز جديد دكتر برام نوشت كه انعقادي و گفت لاله گوش رو تيغ ميزنن، اگه اطلاعي از اين آز دارين ممنون ميشم بهم بدين، برام دعا كنيد كه سيكل خوبي پيش روم باشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
چرا عزيزم خرداد و مرداد انتقال جنين داشتم كه منفي شد متاسفانه، بعد رفتم دكتر آصف جاه منو ديدن و گفتن ...

پرپر جون پس چهار هفته و سه روزته و ایشالله شش اسفند صدای قلبشو میشنوی......

البته ممکنه دیرترم باشه......

منتظر خبرای خوبترت هستم......

تک تک مامانامون ایشالله بارشونو سلامت زمین بذارن و بقیه دوستای متتظرمونم به زودی باردار بشن برا شمارش معکوس به سلامتی بر زمین گذاری بارشونننننن....

چی گفتممممممممم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما، اميدوارم همه چيز مطابق خواسته خداوند و آرزوي شما انجام بشه، منم ديروز چكاپ روز ١٩ رو دا ...

سوگلی جون این تست انعقادی ساده و روتینه و چند تا تیغ میزنن کاری نداره......

بعد منتظر میمونن ببینن کی منعقد میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو رو خدا جوابمو بدین بتام 37 خیلی کمه 

عزیزم عدد زیاد مهم نیست مهم رشد دوبرابری بتا توی چهل و هشت ساعته....دوباره تکرار کن دوبرابر شده باشه خوبه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان من امروز 17 انتقالمه یک هفته هم هست خونریزی دارم امروز آزمایش دادم مثبت بوده ولی با بتا ...

به نظر من باید از اول خونریزی شیافت رو اضافه میکردی چون گفتی لخته دفع کردی ایشالا بتات بالا بره حتما برو دکتر 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
پس پرپر جون شرایطت قابل توجه دوستانی که میگفتن علایم آندو چیه..... پس بی علامتم میتونه باشه.....

من ٦ ماه بعد ازينكه باردار نشدم رفتم سونو ديدم كيست دارم هيييچ علامت و دردي نداشتم هيچوقت و پريودامم منظم بود اصلا فكرشو نميكردم مشكلي باشه... بقيه شو هم كه در جريانين

پرپر جون از کجا متوجه اندومتریوزت شدی ؟ با سونو فهمید یا آزمایش؟ چطوری ویتامین دی رسید به پنجاه؟ قر ...

من باردار نميشدم سونو دادم گفتن كيست اندومتريوز داري، بعد اينكه همون اول تا سه هفته آمپول زدم واسه ويتامين دي بعدم هفته اي يه دونه خوردم، بعد از اينم دكتر گفت تا سونو ساك و قلب همون فميبيون تقويتي رو بخور فقط بعد ميگم چي لازمه

ويتامين دي منم از ٦ با آمپول اومد ٢٤ بعد ٣٦ بعد ٤٢ همينجوري تا ٥٤ ، من به خاطر مشكل گوارشي خودايمني كه دارم دكترم گفت بايد بالاي ٦٠ بياد

سلام بچه ها شبتون خوش

اتریسا جون این جوری بیشتر نگرانمون کردی که خانمم
بگو هر چیزی ناراحت کرده ، ما اینجا برای همین دور هم هستیم فدات شم

دریا دل جون خدا پشت و پناهت باشه عزیز دلم
ان شاء ا... نینی هایی که میاری با خودت تا اخر 9 ماه میتونن تو دلت عزیزم

پر پر جان ویتامین دی 50000 نباید مصرف بشه تو بارداری
اصولا کلسیم دی میدن یا مکمل هایی که توش 400 واحد ویتامین دی باشه

شراره جان حتما بتا رو تکرار کن جانم
نگران نباش ان شاء ا... نی نی حالش خوبه
فقط نباید دست دست کنی حتما از رو تکرار کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو