2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
پرپرجان عزیزم شما قبلا ivfنکرده بودی ؟همسرتون سالم بودند؟ذخیره تون چند بود؟اولین بار بود لاپراسکوپی ...

چرا عزيزم خرداد و مرداد انتقال جنين داشتم كه منفي شد متاسفانه، بعد رفتم دكتر آصف جاه منو ديدن و گفتن عمل... شهريور عمل كردم و تا آذر ماه جلوگيري ميكردم... اندومتريوزم پيشرفته و دو طرفه بود ولي نه درد داشتم نه هيچي، نشونه اش همين ناباروري بود، ذخيره ام ٤/١ بود كه بعد از عمل ١/٤ شد... همسرم نرمال بود همه چيش... هرسوال ديگه اي داري بپرس گلم جواب بدم

چرا عزيزم خرداد و مرداد انتقال جنين داشتم كه منفي شد متاسفانه، بعد رفتم دكتر آصف جاه منو ديدن و گفتن ...

پرپر جون مبارك باشه 😍 خيلي خوشحال شدم. انشالله تا اخرش به سلامتي. 

پرپرم در مورد ويتامين d دز بالا كه هفتگي هست از دكترت سوال كن. حالا كه باردار شدي بايد روزانه دز ١٠٠٠ بخوري هفتگي٥٠٠٠٠ اگر اشتباه نكنم توي بارداري توصيه نميشه. 

🌺❤️🌺❤️ 

انشالله به زودي يكي يكي همه بچه ها بيان و خبرهاي خوب بدند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم..دیشب رفتم مطب برای تزریق آمپول داخل رحمgcfs خیلی اذیت شدم اینبار آخه طول واژنم زیاد ...

سلام بهار جون،عزیزم ان شاءالله همه چیز به خوبی پیش میره و به زودی خبر خوش بهمون میدی ...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام خانم های عزیز.....ایشالا همگی خوب و خوش باشید.من امروز روز پنج انتقالم.جنینم سه روزه بود...الان ...

به سلامتی عزیزم،ان شاءالله مثبتی و پیشت میمونن برای همیشه...

عزیزم عیبی نداره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
چرا عزيزم خرداد و مرداد انتقال جنين داشتم كه منفي شد متاسفانه، بعد رفتم دكتر آصف جاه منو ديدن و گفتن ...

پرپر جون از کجا متوجه اندومتریوزت شدی ؟ با سونو فهمید یا آزمایش؟

چطوری ویتامین دی رسید به پنجاه؟ قرص خوردی یا آمپول زدی؟ من هفته ای یه دونه قرص 50000 میخورم الان نه ماهه تازه از 8 شده 25  !!!!!

میگن برای بارداری باید بالای 40 باشه

پرپر جون از کجا متوجه اندومتریوزت شدی ؟ با سونو فهمید یا آزمایش؟ چطوری ویتامین دی رسید به پنجاه؟ قر ...

يسنا جون دكترت داده؟! چرا به من گفت تو سيكل نبايد دز بالا رو بخوريد؟! 

دكتر نصر!؟ 

سلام به خانمای گل آنا جون من دو ماه پیش بود که اینجا اومدم و گفتم دو بار انتقال جنین ناموفق داشتم و ...

عزیز دلم کار خوبی کردی پیگیر بودی....

فقط ماییم میفهمیم هدر رفتن جنین یعنی چی......

ظاهرا ایمنیات مشکل ندارن خدارو شکر......

البته طبق برداشت من و طبق رنج آزمایشگاه حالا دوست داشتی احتیاطا یه ویزیتم شو اما به نظر میاد مشکلی نیست.....

بابت انعقادیتم خوشحالم مشکلت رو شد.....

بهت بابت پیگیریت تبریک میگم ایشالله به زودی پاداش صبر و همت و تلاشتو میبینی....

عزیزم آب زیاد بخورو بعد انتقالت به جز یکی دو روز اول بعدش یه بند نخواب و هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن که خونت جریان داشته باشه......

انار ترش یا شیرین بسته به طبعتم تو رژیمت بذار......

من طبعم سرد بود امار شیرین زیاد خوردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم های عزیز.....ایشالا همگی خوب و خوش باشید.من امروز روز پنج انتقالم.جنینم سه روزه بود...الان ...

عزیزم میتونی زندگی عادیتو داشته باشی و فقط خودتو خسته نکن......

عزیزم یه بند نخواب هر از گاهی پاشو یه دوری بزن که خون تو بدنت جریان داشته باشه......

موقع نشستنم پشتتیه بالش بذار حالت لم داده باش ولی در کل خیلی حتی سر کارم میرن و همه کاراشونم میکنن.....

استراحت همون چند روز اول کافیه بعدش زندگی عادی فقط به دور آهسته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

پس پرپر جون شرایطت قابل توجه دوستانی که میگفتن علایم آندو چیه.....

پس بی علامتم میتونه باشه.....

سلام دوستان من امروز 17 انتقالمه یک هفته هم هست خونریزی دارم امروز آزمایش دادم مثبت بوده ولی با بتا ...

عزیز دلم من چه قدر التماست کردم آز بدی؟؟؟؟؟

عزیزم حالا به هر حال هر چیه گذشته......

الان بتات چنده؟

شاید اگه پروژسترونتو بیشتر کنی خونریزیت قطع بشه!!!!!

توروخدا پیگیر باش شاید سقط نشده.......

تو رو خدا جوابمو بدین بتام 37 خیلی کمه 

عزیزم به نظر میاد برا الان کم باشه بازم با دکترت حرف بزن......

باید پروژسترونتو بیشتر میکردن.......

کاش زودتر آز میدادی اون موقع مجبورت میکردم حتما یا با دکترت ویزیت بشی یا دکتر دیگه بری....

بازم با دکترت مشورت کن......

ببین با دکترت صحبت کن ببیننظرش چیه اما دو روز دیگه اگه آز بدی بالا رفته باشه یعنی مامان شدی و نیاز به استراحت مطلق و افزایش پروژسترون داری......