2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام خانم های عزیز.....ایشالا همگی خوب و خوش باشید.من امروز روز پنج انتقالم.جنینم سه روزه بود...الان ...

سلام انشالله الان نی نی هات محکم محکم به دل مامانیشون چسبیدن 😗

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انشالله الان نی نی هات محکم محکم به دل مامانیشون چسبیدن 😗

مرسی عزیزم💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

۴۶. کل عزیز ۱ اسفند

دوستای گلم امروز به نیت حلما ۷۳ عزیز دعا میکنیم

سلام خانم های عزیز.....ایشالا همگی خوب و خوش باشید.من امروز روز پنج انتقالم.جنینم سه روزه بود...الان ...

سلام خانمی،اگه دکترت تاکیدنکرده واسه استراحت مطلق خیلی خوبه ک آروم آروم راه بری واسه خونرسانی ب رحمت،رومبلم میتونی بشینی فقط حرکات یهویی نداشته باش،درموردلانه گزینی هم تااونجاک من میدونم ممکنه تاروز8هم اتفاق بیفته

ب امید خداده روزدیگه باخبرخوشت حسابی خوشحالمون کنی

مهیناز جون شما چه مراقبت هایی میکنی؟؟؟؟

عزیزم من تو این مدت ازتوالت فرنگی استفاده کردم نمازام نشسته بود،درروزسعی میکردم یه کم راه برم،ازپله بالاپایین نرفتم فقط برای آزمایشم،

خم وراست هم نشدم البته سعی کردم

پریا الهی نینیات مثل چسب بچسبن به دلت.تا میتونی استراحت کن من به استراحت نسبی اعتقاد ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پریا الهی نینیات مثل چسب بچسبن به دلت.تا میتونی استراحت کن من به استراحت نسبی اعتقاد ندارم 

مرسی عزیز دلم

راستش فکر میکنم زیاد فرقی نداشته باشه.خسته شدم یکم از همش نشستن....ولی دیگه چاره ای ندارم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی عزیز دلم راستش فکر میکنم زیاد فرقی نداشته باشه.خسته شدم یکم از همش نشستن....ولی دیگه چاره ای ن ...

ببین چه زودم خسته شده.مامان میشی انشالله تموم خستگیات در میره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام پریا جون ب سلامتی شما انتقال دادی عزیزم الهی ک نی نیات تا همیشه برات بمونن ...آره میتونی تو خونه اروم  راه بری کلا حرکت داشته باش فقط دولا نشو و چیزای سنگین بلند نکن