2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز 17 انتقالمه یک هفته هم هست خونریزی دارم امروز آزمایش دادم مثبت بوده ولی با بتا ...

کاشکی زودتر حرف گوش کرده بودی و میرفتی ازمایش تا جلویه اتفاقات ناخوش آیند رو میگرفتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ن دیگه امیدی نیست خیلی پایینه

ببین برا اینکه بعدا ای کاش نگی حتما آزتو تکرار کن......

ببین استراحتتم بیشتر کن یعنی فقط برا دستشویی بلند شو از جات......

اگه حتی یه کوچولو بتات بالا رفت حتما جدی پیگیر باش شاید ممکنه هنوز امیدی باشه.....

تو که این همه سختی کشیدی یه آز دیگه دو روز دیگه حتما بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من صبح فردا پانکچر میشم دوستانی که تجربه دارین بعد پانکچر چند ساعت بیمارستان موندین چقد ...

عزیزم معمولا سه چهار ساعته مرخص میشی اما خوب بستگی به شرایطتم داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه دکتر گفت پری شدی

عزیزم تو تقصیر نداری تقصیر از کم کاری اونایی هست که باید بیشتر دقت کنن......

قرار نیست همه کلی تجربه و اطلاعات داشته باشن که.....

حالا دیگه فکرتو درگیر نکن فقط تورو خدا یه بار دیگه آز بده اما همونجایی که اولیو دادی.....

اگه تکونی خورد و بالا رفت هر جوری شده با دکتر نه ماما ارتباط برقرار کن تا در مورد پروژسترونت تصمیم درست رو بگیره.....

تو این فاصله هم فقط استراحت کن.....

بخواب و پاهاتو زیرش بالش بذار.....

سلام دوستای گلم 

امیدوارم همیشه تاپیک پرازخبربارداری باشه

پرپرجون خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم،ازخبربارداریت خیلی خوشحال شدم، ان شاءلله بارداری راحتی داشته باشی .

دوستان بحث آندومتریوز جدی بگیرین،یکی ازدوستان منم بعدازلاپاراسکپی طبیعی باردارشد

ان شاءلله روزی همه منتظراباشه.

ماهیی نازجان مبارکت باشه گوارای وجودت عزیزم ان شاءلله دردونت ۹ماه بچسبه بهت.

شراره جان ان شاءلله بهترینابرات اتفاق بیفته.

مامان سبحان جان  شمارش معکوس برات داره شروع میشه ان شاءلله بسلامتی فارغ بشی.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

واي بچه ها من باورم نميشه شماها انقدر با اعتماد به نفس ميايد اين حرفها رو ميزنيد. من كه دكترم فقط تخصصم اين نيست به خودم همچين اجازه اي نميدم، ولي شما ها... 

اخه اين چه حرفيه؟! الان شماها فكر ميكنيد جنيني كه رشدش خوب نيست بتا پايينه و خونريزي شديد هست رو ميشده با چند برابر كردن شياف پروژسترون نجات داد؟!  مطمئن باشيد اگر همچين چيزي بود سقطي اتفاق نميفتاد. 

اين خونريزي در اين حد زياد مكانيسم طبيعي بدن هست برا دفع جنين بد، شماها فقط با اضافه كردن پروژسترون به خودتون ظلم ميكنيد، بدن رو و رحم رو توحالت باردار براي مدت طولانيتر نگه ميداريد، هزار تا مشكل برا خودتون درست ميكنيد. 

جايي كه لازم باشه دكتر خودش ميگه شياف اضافه بشه. شماها چرا انقدر محكم ميايد اين توصيه ها رو به هم ميكنيد!؟ روز ١٤ بتا اگر زير ٥٠ باشه ٩٠٪؜ جنين خوب نيست، اگر خونريزي شديد شروع ميشه و بتا بعد از چند روز به اندازه قابل قبول رشد نميكنه ديگه دارو رو ادامه نديد، بذاريد دفع بشه و دوباره از نو يا علي بگيد، اينجوري زودتر انشالله به نتيجه ميرسيد تا اينكه بي خود و بي جهت دارو رو ادامه بديد هم دو سه ماه الكي انتظار بعدم يك مدت تا دفع جنين و دوباره چند ماه تا ريكاوري! 

شراره جان مطمئن باش اگر شانسي بوده دكترت نميگفت دارو رو قطع كن. بتاي ٣٧ روز ١٧ انتقال خيلي كمه حتي اگر بالا بره، اما بازم من توصيه ميكنم به دكترت گوش كني، مطمئن باش بهترين گزينه رو پيش پات ميذاره.

آخه دکتر گفت پری شدی

دکترا چرت و پرت زیاد میگن .آنا جون چندین بار گفت من تا دوماه خونریزی کامل داشتم و الانم پرنسسم کنارمه.مگه دکتر خداست؟حالا انشالله که 48ساعت دیگه بتات 2بربر شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان من صبح فردا پانکچر میشم دوستانی که تجربه دارین بعد پانکچر چند ساعت بیمارستان موندین چقد ...

عزیزم من بیمارستان آبان بودم....ساعت هفت و نیم بیمارستان بودم.هشت و چهل دقیقه رفتم اتاق عمل.ساعت نه و نیم تو ریکاوری به هوش اومدم.ساعت ده و ربع رفتم بخش تا ساعت دو نیم مرخصم کردن...زودتر باید میکردن که تعویض شیفت شد و اینا .کلا آبان مراحل اداریشون کنده...ولی حتما باید دو بار دستشویی بری. فشار میزون باشه .غذا بخوری و کلا حال عمومیت خوب باشه.

البته من هایپر نبودم.خدایی نکرده هایپر بشی بیشتره طول درمان

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آخه دکتر گفت پری شدی

عزیزم اصلا فکر نکن احمال کردی یا چیزی...سقط کردن یکی از راههاییه که جنین مشکل دار و ضعیف نمیمونه...واسه همینه تا سه ماه سرکلاژ نمیکنن...زیاد خودتو اذیت نکن.ایشالا بهترین برات اتفاق میوفته...ولی باید قوی باشی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،