2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
خیلی طول میکشه جواب این ازمایشات بیان بعد؟یعنی منظورم خیلی تخصصیه ؟

نه بابا فکر کنم نهایت سه چهار روزه بیان....

من یادمه دردسر مال نمونه مدفوع بود که سه روز پشت سر هم باید نمونه میدادم.....

یادمه میگفتن نمونه سومو بدی جواب حاضره....

شایدم زودتر جواب حاضر بشه فقط یادت باشه حتما هموسیستئینو بدی چون به احتمال بالا تو بارداری بالا بره....

چون میدونم رنجش زیر ۱۵ بود ولی برا اقدام برا بارداری دکترم میگفت باید زیر ۱۲ باشه احتمالا این تلرانس سه واحدیو برا احتمال بالا رفتنش تو بارداری گذاشتن مثل قضیه تیروئید....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی طول میکشه جواب این ازمایشات بیان بعد؟یعنی منظورم خیلی تخصصیه ؟

فقط فکر کنم باید ناشتا باشی....

باز بپرس از دکتری که واست آزارو مینویسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا چه چیزا میشنوم اینجا.چه گرفتاری سرم اومد.مگه ایمنی بالا باشه هم مشکل ایجاد میکنه؟؟؟الهی خدا ...

بله عزیزم نقص ایمنی میتونه باعث پس زدن جنین بشه خصوصا برا ماها که جنین بیرون ایجاد میشه و انتقال میدن این قضیه احتمالش بیشتره.....

بدن اگه نقص ایمنی داسته باشه فکر میکنه جنین جسم خارجیه و بهش حمله میکنه.....

یسوال دارم.وقتی جنین رو به رحم بفرستم این هزینه ای که میگیرن برای تا همینجای کار هست؟واز اون به بعدش ...

عزیزم بستگی به شرایط داره....

اینکه بارداریت نیاز به چه داروهایی داشته باشه.....

اما خوب بعد بارداریت خیلی از هزینه هات رو بیمه تامین تقبل میکنه.....

از الان به این چیزا فکر نکن.....

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

25.efsibi عزیز 10 بهمن   

26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم لطف میکنید و امروز واسه بنده حقیر دعا میکنید  

يعني واقعا براي يه دكتر يا پرستار كه اينهمه درس خونده اينقدر توضيح اين مطالب سخته؟الان اين حرف هاي ش ...

والا من شخصا اطلاعات پزشکیم صفر بود و هنوزم صفره اما سعی کردم از منابع موسق یا افرادی که اطلاعات دارن یه چیزایی یاد بگیرم.....

قاعدتا اونا باید خیلی خیلی خیلی بهتر از ماها بتونن تفسیر کنن.....

یا از انتقال اطلاعات واهمه دارن یا فقط پاس کردن.....

سلام..به همه مامانا و انا جون....من همونیم که قبلا اسم کاربریم حسرت بود

وای عزیزم خوبی؟

دردونت چطوره؟

انا جان...من ۸ماه از زایمانم میگذره...دو ماهه دارم پریود میشم..تو هر دو ماه روز ۱۳ و ۱۴ پری لک بینی ...

احتمالا یا مال تخمکگذاریه یا باید بحث آتدومتریوز یا موارد دیگه ای که میتونه باعث باشه رو بررسی کنی......

خوبه دنبال بچه دومی اما منم برات طبیعیشو آرزو میکنم.....

وروجکت شیطنت میکنه؟

انا جان...من ۸ماه از زایمانم میگذره...دو ماهه دارم پریود میشم..تو هر دو ماه روز ۱۳ و ۱۴ پری لک بینی ...

دوستاتی که نگران گرید جنینین......

بیایین ببین جینگولی حسرت جون که گرید سی بود ماشالله بزرگ شده....

به نظرت چیکار کنم که زودتر به نتیجه برسم؟؟

به نظرم به تغذیت برس و بیخیال باش خدا بخواد به وقتش میده......

به تغذیه همسرتم برس.....

بحث خنکیم یادتون نره برا همسرت....

حتی کمپرس یخ قبل نز دیکی میتونه کمک کنه به نتیجه گرفتن ولی فکرتو آزاد کن و هی دنبال نتیجه نباش.....

بذار سورپرایزت کنه.....

سلام دوستان من امروز روز ١١ انتقالم هست تا قبل از انتقال سينه هام بزرگ شده بودن و درد ميكردن ولي از ...

نگران سینه هات نباش چون واقعا نمیشه روش حساب کرد.....

برا منم شل شل بود.....

سلام من خارج از رحمی دارم توی لوله راستم متاسفانه.متوتراکسات زدم برام دعا کنین کار به عمل نکشه.بتام ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله بدون عارضه از این برهه رد میشی.....

خیلی مراقب خودت باش و بدون اولویت اول سلامتی خودته......

سلام عزیزم..خوله منو یادته..شکر خدا خوبیم...راستی مبارکه نی نیتم..انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیاری ...

پرنسسه خوشگل مامان باباش و خاله هاشه.....

سلام..ببخشید قرص اکویین رو باید سرساعت بخوریم؟؟

عزیزم حتی اگه بتونی بهتره مکملاتم سر موعد بخوری.....

چه برسه هورمونیا....

به نظرم سعی کن مرتب و سر وقت باشه اما حالا یکی دو بار جایجایی ایراد نداره.....

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان 25.efsibi عزیز 10 بهمن    26 .امید زندگی 11 بهمن ...

عزیزم خدا دردونتو حفظ کنه.....

به سلامتی بغلش کنی.....