2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الان زنگ زدم به یکی از آشناها که بزنگه به ی دکتر دیگه .اصلا نمیدونم چیکار کنم به هیچ قیمتی نمیتونم د ...

راستی ثمین جون هموسیستئینم حتما انجام بده.....

فقط روز قبلش گوشت نخوری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من استرس دارم واسه انتقال هنوز انتقال ندادم اما اگه نگیره چیکار کنم توروخدا بگین که میگیره&nb ...

عزیزم شرط اولش اینه استرسو تا حدی کنترل کنی چون استرس خودش هورمونارو دستکاری میکنه.....

بعد همیشه باید امید داد و نهایت تلاشو کرد و جواب رو سپر به خدا.....

میدونم چه حالی داری اما سعی کن آرامشتو حفظ کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تستهای انجام شده به محض + شدن نتیجه بارداری: CBC T4 T3 UP T3 TSH Free T4 Ferritin GTT60 ...

ممنونم آنا جون.کشت مدفوع لازمه اصلا انجام بشه؟کدوم گزینه میشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من فردا سونو روز هفت سیکل دارم،،،خدا کنه اوضاع فولی هام خوب باشه،، ،بگم نگرانم،،،،دو ملیون و چهارصد ...

وای اره درک میکنم حستونو ما هم همین حس و داریم کمد سفارش دادم واسه خودم واسه اونم سفارش دادم همش میگیم اگه اینجور کنیم اونجور کنیم خدا بهمون رحم کنه بچه بده الهییییی آمیییییین 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
اره میدونم این دکترا هر کاری پولش میره تو جیب خودشون رو تند تند انجام میدن!!

اونهمه نسبت بهش حس خوب داشتم همش یهو فرو ریخت.خیلی زود دست کشید.ببین الان بقول خودش من 6هفته و چند روزمه نه ازمایشی نه ویتامینی نه تلاشی هیچی هیچی فقط میگه سونو 168تومنم میگیره بخدا بحثم پولش نیست بحثم بی مسئولیتیشه .دیگه تصمیم ندارم برم پیشش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

والا من انجام دادم به نظرم نده دردسرش زیاده.....

من دیگه زیاده روی کردم....

فکر کنم سه مورد آخر بود نگاه میکنم اگه یادم بیاد.....

به دکتری که مینویسه بگو مهمارو و اونایی که به غلظت خون مربوطه بنویسه....

تیروئیدم دادی دیگه لازم نیست.........

بیشتر رو سی بی سی و فریتین و هموسیستئین تاکید کن....

عزیزم چهار تای آخر مربوط به مدفوعه.....

عزیزم ممکنه از عوارضش باشه..... دکترت چک کرده قضیه رو؟

والا دکتر بیمارستان که نه!!!!! فقط یه نوبت دادن یه ماه دیگه . امروز وقت دکتر خانواده رو گرفتم. خیلی نگرانم. کسی تا حالا تجربه ی اینجوری داشته؟ نکنه کلا یائسه شدم.......

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
والا من انجام دادم به نظرم نده دردسرش زیاده..... من دیگه زیاده روی کردم.... فکر کنم سه مورد آخر بو ...

T4/T3UP/T3 برا تیروئیده؟TSH که میدونم تیروئیده

والا دکتر بیمارستان که نه!!!!! فقط یه نوبت دادن یه ماه دیگه . امروز وقت دکتر خانواده رو گرفتم. خیلی ...

نه عزیزم به این راحتی که یائسگی اتفاق نمی افته......

فکرای بد نکن ببین حالا دکتر نظرش چیه.....

T4/T3UP/T3 برا تیروئیده؟TSH که میدونم تیروئیده

آره اینام تیروئیدن....

عزیزم.حامله هستید؟؟؟الهی شکر‌. خدا حفظش کنه.شما مشکل از شوهرتون بود؟

اره عزیزم مثلا باردارم اونم چه بارداریییی.جنین رشدش کمه.قبلا همسرم مشکل داشت الان خودم ایمنیه بدنم بالاست

آره اینام تیروئیدن....

خیلی طول میکشه جواب این ازمایشات بیان بعد؟یعنی منظورم خیلی تخصصیه ؟

اره عزیزم مثلا باردارم اونم چه بارداریییی.جنین رشدش کمه.قبلا همسرم مشکل داشت الان خودم ایمنیه بدنم ب ...

وای خدا چه چیزا میشنوم اینجا.چه گرفتاری سرم اومد.مگه ایمنی بالا باشه هم مشکل ایجاد میکنه؟؟؟الهی خدا برات نگهش بداره.من کارمندم،مربی پیش دبستانی،بنظرتون الان که برم مراجعه کنم میگه چیکار کنم .روندش رو نمیدونم