2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زنگ زدم بیمارستان زینبیه شیراز میگه اگر شرایطش رو داشته باشی تخفیف داره و رایگان نیست.مرکز آموزشیه ب ...

چرا مطب دکتر رستمی نمیرین اونجا که دیگه معروفه.کاراشونم واقعا عالیه از هر نظر خیالتون راحته

سلام..به همه مامانا و انا جون....من همونیم که قبلا اسم کاربریم حسرت بود

سلام به همه دوستان عزيز ، سلام حسرت جان ، خوبي عزيزم ؟ ماشاالله ٨ ماه گذشت از زايمانت چه قدر زود ، خدا فرزندت عزيزت رو در پناه خودش برات حفظ كنه خانمي ، خيلي كار خوبي كردي اومدي خبر دادي از خودت ، ان شا الله زود زود دوباره خدا يه ني ني ديگه بهت عطا كنه ، براي همه ما هم خيلي دعا كن عزيزم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز روز ١١ انتقالم هست تا قبل از انتقال سينه هام بزرگ شده بودن و درد ميكردن ولي از ديروز همه چي عادي شد نه دردي دارم نه هم سنگين هستن يعني ممكنه اتفاقي افتاده باشه نگرانم 

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
۸۰درصد هزینه رو هم بدن خیلی خوبه.حدودن دوملیون که بیشتر نمیشه

برا من زیر 1تومن شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان من امروز روز ١١ انتقالم هست تا قبل از انتقال سينه هام بزرگ شده بودن و درد ميكردن ولي از ...

چه علائمی داری الان؟ترشحی چیزی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همه دوستان عزيز ، سلام حسرت جان ، خوبي عزيزم ؟ ماشاالله ٨ ماه گذشت از زايمانت چه قدر زود ، خ ...

سلام عزیزم..خوله منو یادته..شکر خدا خوبیم...راستی مبارکه نی نیتم..انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیاریش....حالا این وروجک خاله دخمله یا پسمل؟!

انا جون هویج پخته برا خانوما خوبه برا مردا چی؟ هر چی فکر میکنم یادم نمیاد که

لاله جون هویج برای همه عالیه. مثل پیاز هورمونارو تنظیم میکنه. بعدا برای رشد بچه ها هم خیلی عالیه. من خیلی وقته سعی میکنم به اکثر غذاها هویج اضافه کنم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
الان زنگ زدم به یکی از آشناها که بزنگه به ی دکتر دیگه .اصلا نمیدونم چیکار کنم به هیچ قیمتی نمیتونم د ...

عزیزم سلکسان رو بزن. ببین آناجون چه آزمایشی رو صلاح میدونه انجام بدی. پیگیر جواب تیروئیدت هم باش. سریع بیا اینجا جوابو بگو تا راهنماییت کنیم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷