اگه همین الان میخواستم برای اولین بار وارد سیکل میکرواینجکشن بشم، چی کار میکردم؟؟
دوستای گلم شکر خدا من بعد دو بار منفی شدن تو سیکل میکرو اینجکشن و کلی سختیا و پشت سر گذاشتن موانع تونستم اولین خان مادر شدن رو با بتای ۵۸۸ طی کنم و امیدوارم به حرمت دعاهای شما دوستان گلم بتونم تا آخرش به سلامتی پیش برم.
اما دوست دارم با تجربیات الانم خودم رو بذارم جای کسی که اولین باره میخواد تو این راه قدم بذاره، میخوام چیزایی رو که تجربه کردم در اختیارتون بذارم....
تا ترجیجا تلخیایی که تجربه کردمو تجربه نکنین....
چون مطمئنم اگه اطلاعات الانمو خرداد ۹۳ که برا اولین بار پا تو این راه گذاشتم، داشتم الان دو تا منفی تو پروندم نبود....
نمیخوام ادعا کنم زودتر مامان میشدم چون اعتقاد دارم بهترین زمانش الان بوده....
اما اینو میتونم به جرات بگم لااقل با اطلاعات و تجربیات الانم اون دو تجربه تلخ رو نچشیده بودم....
و این همه هزینه اضافی که مطمئنم برا خیلیاتون هم هزینه زیادیه متقبل نمیشدم....
یادمه اولین بار که پا تو ابن سینا گذاشتم فکر میکردم اولش قراره بحث آندومتریوز رو پیگیری کنن اما تقریبا میشه گفت ندید گرفته شد.....
یه راست رفتن سراغ مقدمات تشکیل پرونده و آزمایشهای اولیه و بعدشم دو ماه دارودرمانی همسرم و جواب ندادن به دارو و نهایتا شروع سیکل میکرو....
تقریبا آبان ۹۳ سیکل کوتاه مدت با ال دی برام شروع شد....
سیکلی که هیچ گونه مشکلی برام در نظر گرفته نشد و نهایتا مهر یه منفی خورد تو پروندم....
بار دوم دی ۹۳ خیلی اصرار کردم خانوم دکتر طرازی برام آزهای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و .... رو بنویسه اما قبول نکرد و فقط بابت esr بالایی که داشتم تو سیکلم آسپرین و هپارین داشتم و مجدد یه سیکل کوتاه با ال دی و از نوع آنتاگونیست شروع کردم و نهایتا یه منفی دیگه تو پروندم....
اما بار سوم دیگه عزمم رو جزم کردم که حتی یه مانع کوچولو نباید باقی بمونه....
حتی اگه مجبور باشم ۲ میلیون هزینه آزمایشهای تکمیلی رو متقبل بشم.....
تصمیم گرفتم همه آزهارو انجام بدم و چون اینبار خانوم دکتر طرازی مصمم بودنم رو دید همه رو برام نوشت.....
و چه خوب که نوشت چون تقریبا بدترین نوع مشکل انعقادی و ایمنی رو داشتم و تنها چیزی که بدون مشکل بود آز کاریوتایپمون بود و با شرایطی که داشتم ۱۰۰ بارم انتقال میدادم منفی رو شاخش بود....
در ضمن در کنارش قضیه آندومتریوزمم پیگیری کردم و اونم خودشو نشون داد و شکر خدا با تشخیص دقیق خانوم دکتر پادمهر و لاپراهیستروسکوپی بی نقص دکتر خزعلی رفع شد...
خلاصه این از قصه من و اما اگه من جای شما بودم!!!!!
گامهای اولیه قبل از شروع سیکل میکرو اینجکشن:
۱- انجام همه آزهای هورمونی و روتین اولیه خودم
۲- عکس رنگی و سونوگرافی و بررسی شرایط تخمکگذاری خودم
۳- آز اسپرم همسرم
۴- انجام همه آزهای هورمونی و روتین اولیه همسرم
۵- انجام آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و جهشهای ژنی و کاریوتایپ برای خودم
۶- آز کاریوتایپ و دی اف آی همسرم
۷- بررسی رحم و اعضاء مرتبط با آن از هر لحاظ، مثلا آندومتریوز، آدنومیوز، فیبرم، پولیپ، کیست و ....
۸- شناسایی طبع مادر و پدر و اصلاح آن در جهت گرفتن نتیجه بهتر
۹- شروع ورزشی مثل پیلاتس و پیاده روی روزانه حداقل نیم ساعت
البته قابل ذکر است مورد کاریوتایپ و دی اف آی در صورت بی نقص بودن شرایط اسپرم نیاز نیست....
اما در صورت عالی بودن اسپرم و عدم باروری، مشکلات ایمنی، انعقادی و ... برا مادر بالاتر میرود....