2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
مرمر جون من کار خاصی نکردم فقط اینوفولیک برای من معجزه می کنه.منتظر رحمت جون همش به فکرتم دکترمو عوض ...

افسون جون میشه بگی اینوفولیک رو چه مدته که مصرف میکنی؟ میشه دائم مصرف کرد؟ یا دوره درمان چندماهه داره؟

تو را من چشم در راهم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچی نخور ، نه قرص ، نه دم کرده نه داروی گیاهی بذار خودش بیاد ، اینجوری بدنت به حالت طبیعی برم ...

لیلا جون میترسم خیلی طول بکشه مثلا چندماه! آخه من سابقه اش رو دارم. مخصوصا که سینافکت هم زده بودم تو سیکل انتقال جنینم، احتمالا تخمدانام الان خاموش خاموشن .

تو را من چشم در راهم...

عزیزم منم همین کارو کردم...... اواخر مهر با خ ز ع ل ی لاپرا هیسترو درمانی شدم و خراشم واسم دادن.... ...

آنا جون 

دکتر گفت 3 ماه وقفه باشه،یا خودت آمادگی نداشتی؟

چون من شنیدم یک ماه بعد ازهیسترو می شه سیکل رو شروع کرد البته مطمئن نیستم

مامان سبحان جان عزیزم ممنون از نذر قشنگت و از این که به یادمون بودی عزیزم منم یک نذر دیگه ئارم الان وقتی تموم شد منم دعا مشمول را شروع میکنم میخونم به نیت همه بچه ها

عزیزم یک نذر بسم الله بود گذاشتی یکبار دیگه میگذاری دقیقش را

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

آتریسا جونم نی نی هات مبارکت باشه انشاالله دیگه همیشه پیشت میمونند نازی جون شما هم به همچنین انشاالله هر دوتون مثبت هستید و نور امید برای آندومتریوزیها هستید

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

آنا جان من صبحی یک دلشوره گرفتم بابت پردنیزولون راستش من ایرانی میخورم پشتش نوشته نیزوپرد 5 شما هم همینو میخوردی یا خارجی شو؟

عزیزم برای منم خراش با هیسترو  معرفی به آبان هستم توی نت دیدم نزدیکی و.. نباید باشه.بعدشم چیز س ...

سوگل جان عزیزم خب بیمه برات تایید میکنه خیلی کمتر میشه شما آزاد گرفتی

منتظررحمت جون شما وقت دکتر آصف جاه رو به من دادی،ماهمدیگه رو ندیدیم دکترم رو عوض نکردم ،کارهای تشخ ...

عزیزم من منظورم با افسون جون بود جواب پیام ایشون را دادم انشااله هر چه زودتر عزیزم کارات روبه راه میشه و مامان میشی

naziiii راهکار صبونه از همه راحت تر بود ...کلیییی خندیدم     خیلیییی خوب بود ... فردا ...

لیلا جون پرنسس منم یاد گرفته قر بده و کمرشو بچرخونه و نای نای کنه......

برا جشن مامان شدن خاله هاش حسابی تمرین کرده......

چه قری بده براتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من یه سوال دارم بعد از اینه جواب میکروم منفی شد 5 روز بعد پریود شدم. ولی واسه این ماه میدونم که طبیع ...

به نظرم منتظر باش طبیعی پریود بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون و ودوستان ی سوال ۶ روزه دارم اچ دی و پردنیزولون می خورم یکی دو روزه دل درد دارم عین پری داست ...

عزیزم شاید برا اچ دی باشه.....

حالا از دکترتم بپرس...

برا پرد حتما با شکم پر بخور.....

غذاهاتم کم نمک یا حتی بی نمک باشه چون ورم میکنی.....