2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7096325 بازدید | 688146 پست
ممنون قشنگم ♥️ انشالله به زودی زود قسمت خودت عزیز دلم

سلام قشنگم چطوری خوبی ؟نی نی خوبه😍 جنسیتش معلوم نشده؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اترین قشنگم🫂🤍انشالله همیشه در سلامت کامل باشی قشنگم دیدم نوشتی تصادف کردی پات شکسته انشالله به زود ...

ای جانم مبارکه دختر نازمون😍😍🧡

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم نکنه همین باعث بالانرفتن ضخامت میشه🤔نظرخودت چیه؟ ب هرحال هورمونها دیگ

حتما تاثیر داره ،چون کلا همین قرص گابرگولین باعث کم شدن پریود میشه و کم شدن حجم پریود هم که به ضخامت ربط داره 

کلا یه مشکلی پیش میاد که براش دارو میخوریم ،همون دارو باعث میشه یه مشکل دیگه پیش بیاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه هامن روز ۷ انتقالماصلا علائمی ندارمنگران ترینمانگار نه انگار ک اصلا رحم دارم مننه تیر کشید ...

سر قبلی علایمی داشتی؟

منم خیلی سستم

انقد بی حوصله ام

افسرده شدم

😉

بچه ها کسی بوده قید بچه دار شدن رو بزنه؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

قربونت برم آترین نمیدونی چقدر به دعات احتیاج دارم دعا کن دلم آروم بگیره خیلی حالم بده

عزیز دلم 😭

میدونم چقد سخته هر بار دستت خالی دلت پر 

فقط فقط خدا خودش بهت صبوری و ارامش بده 

واقعا سخته 15روز  با جنینات که امید زندگیتن حرف میزنی باهاشون رویا می‌سازی 

من نهمین روز هست انتقال دادم پنجشنبه آینده باید آزمایش بدمبیبی زدی خبرم کن حتما

چشم حتما پس شما ازمایشتو دیر تر نوشته واست من ۲۰ ام انتقال دادم اون روزم حیاب میشه دیگه درسته

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
چشم حتما پس شما ازمایشتو دیر تر نوشته واست من ۲۰ ام انتقال دادم اون روزم حیاب میشه دیگه درسته

من هجدهم انتقال دادم روز انتقالم حساب میشه

شما احساس پریودی داری؟!

من دارم کم

بدن درد احساس خواب‌آلودگی دارم همش نفسم تنگ شده

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...