2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7096726 بازدید | 688203 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه‌ها خیلی تو گوگل سرچ کردم ولی جوابشو پیدا نکردم 

داخل رحمم سمت راست یه چیزی از تو انگار تیر می‌کشه انگار سوزن فرو میکنن

از چی می‌تونه باشه؟!

دو روزه این حسو دارم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه‌ها خیلی تو گوگل سرچ کردم ولی جوابشو پیدا نکردم داخل رحمم سمت راست یه چیزی از تو انگار تیر می‌کش ...

نگاه جان منم وقتي مثبت شدم اين درد رو داشتم ايشالله مثبت هستي به حق اين روز عزيز🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️

نگاه جان منم وقتي مثبت شدم اين درد رو داشتم ايشالله مثبت هستي به حق اين روز عزيز🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️ ...

واااای خداااا 

خدا از دهنت بشنوه عزیز دلممممم

همش میگم به همسرم ی چیزی اینجا هست دستمو می‌زارم همون جایی ک تیر می‌کشه دلم یجوری میشه

وای خدا کنه باشه🥹🥹🥹🥹🫂🫂🫂🫂💋💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
رز ازکجامتوجه شدی ادنوم داری؟ چ علائمی داشتی؟

من پرولاکتینم همیشه بالا بود ،دکتر زنان هم گابرگولین میداد ولی همین که قرص قطع میکردم دوباره پرولاکتین بالا میرفت ،بعدش دیگه رفتم دکتر غدد که گفت ام آر آی برو ،رفتم معلوم شد که آدنوم دارم به خاطر اینم هست همیشه پرولاکتین بالاست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْم ...

قربونت برم آترین نمیدونی چقدر به دعات احتیاج دارم 

دعا کن دلم آروم بگیره خیلی حالم بده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم انشاءالله خداشفات بده🙏🙏سابقه سرطان داشتین توخانواده؟آخه هموگلوبین یکم بالاست زیادنیس ک . کاش ...

داشتیم گلم دکترم تهرانه گلم خیلی دکترخوبیه هنوزاین ازمایشم ندیده امروزتعطیلات بوده پرستارم ازاول مشکوک بودامشب رفتم پیشش گفت بروپیش دکترسرطان خون فرداگفتم برم دعاکن نباشه من اصلاحالشوندارم دیگه