2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7096696 بازدید | 688203 پست
منم راستمه تا الآنم چک میکردم میترسیدم برم دستشویی حتی!کلیم درد گرفت

آره انگار تخمدان راست کشاله رانو پهلوت باهمه معلوم نیست کدومه ولی اون سمت کلا ثایت درسته؟

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْم ...

عزیزم ممنون میشم منم بنویسی التماس دعا

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

سلام عزیزمتو همون مارال خودمونی دیگه؟ که خیلی وقته اینجاییخیلی خوشحال شدم براتان شا الله بسلامتی نی ...

سلام مهتاب جان ،آره خودمم ،برام دعا کنید مهتاب جان ،سرکلاژ شدم ،بعد سرکلاژ علائم عجیبی دارم ،خیلی نگرانم 

آره انگار تخمدان راست کشاله رانو پهلوت باهمه معلوم نیست کدومه ولی اون سمت کلا ثایت درسته؟

پاهام جفتش درد می‌کنه هر روز ی درد جدید تنگی نفس دارم امروز🤦🏻‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام بچه ها

من روز ۷ انتقالم

اصلا علائمی ندارم

نگران ترینم

انگار نه انگار ک اصلا رحم  دارم من

نه تیر کشیدنی نه دردی هیچی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
پاهام جفتش درد می‌کنه هر روز ی درد جدید تنگی نفس دارم امروز🤦🏻‍♀️

من شب از درد پریودی پا شدم فک کردم پریود شدم دوسه تام خواب بد دیدم با تکون از خواب پا شدم با تپش قلب خوابیدم🥲

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه