2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043270 بازدید | 684295 پست
همون بهتر که یه روز درمیون خوردی هم این فولیک داره هم اون آهن که داشتی ولی پرگناکر بدون مواد افزودن ...

پرنگناکر معمولا میگفتن بعد از ۴ماه بخورین..دکتر اول بم‌گفت ممکنه برات سنگین باشه و معدت اذیت بشه..دیگه از ۴ ماه ب بعد خوردم.توی ۵ ماه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دیگه حسابی جاش سفت شدااگر میخوای طبیعی بیاری حسابی پیاده روی کنپله بالا پایین کنتحرکت زیاد باشه

رختخوابم جلو‌تلویزیون پهنه..اصلا جمعش نمیکنم.همش تو رختخوابم..فقط ی مهمون ک بیاد سریع جمعش میکنم.وگرنه ابجیم بیاد یا خواهرشوهرم جمع نمیکنم..

چقد رختخواب خوبه ای خدا..

@فردایی_روشن    خانومی کجایی بیا از خودت خبر بده ازمایشت چیشد من خیلی تو فکرتم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
حالا بخواب که بعدش آرزوی یه ساعت خواب درست و حسابی رو میکنی

شبا بیدارم روزها میخوابم..همینکه شوهرم میاد خونه.دیکه نمیتونم بخوابم..

میگه چرا همش خوابی.دیگه بسه..

بش میگم بابا من تا صبح بیدارم.

مگه باور میکنه..

خودش اراده کنه ی دیقه ای خوابش میبره

مرسی عزیزم .اتفاقا انتقالم مثبت شده الان باردارم اما تجربه سقط داشتم خیلی استرس دارم.مرسی ازت

خداروشکر عزیزم مبارکه ،چند هفته ای؟

منم دوسال پیش تجربه تلخ بارداری دوقلویی خارج رحم داشتم یه لولمو از دست دادم،بزور باردار شدم

الآنم از قبل موعدم لکه بینی دارم،یه دختر شیطون هم دارم که هی دنبالشم و تو شهر غربیم کسی ندارم یه لیوان آب دستم بده،

خدا کمکمون کنه بتونیم این مسیر بارداریو بسلامت طی کنیم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
خداروشکر عزیزم مبارکه ،چند هفته ای؟منم دوسال پیش تجربه تلخ بارداری دوقلویی خارج رحم داشتم یه لولمو ا ...

ای جان خدا دخترت برات نگه داره.من الان ۶ هفته .اما چند روز پیش خون ریزی داشتم خیلی ترسیدم شنبه بعدی وقت سونو دارم .ایشالله به بهترین شکل بارداری بگذرونی

فاطمه جان چراسرخودقطع کردی دوفاستونوصبرکن

قطع نکردم ادامه دادم عزیزم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی دورت بگردم غصه نخورازاین ستون ب اون ستون فرجه بخدا انقد دعات کردم بخداانشاالله نظرمیکنه بهت مرد ...

♥️🫂

اره بخدا مثل پروانه دورمه سعیدی که هیچی کار خونه بلد نیست نمیزاره ی استکان جا ب جا کنم

سپیدار جون من فکر میکردم سرخکه ولی رفتم دکتر گفت ابله مرغونه ، درحالی ک من تو بچگیم گرفته بودم چطوری میشه مجدد بگیرم؟

تمام بدنم ریخته بیرون هرجایی که فکرشو بکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربون دل مهربونت بشم منم بعضی وقتامیگم خدایامیبینی صبرم زیاده هی امتحان روی امتحان ک شرمندم کنی من ک ...

الان با خودم میگم لابد خدا میدونست میخوام ابله بگیرم بهم بچه نداد ک تو بارداری ب مشکل نخورم

چمیدونم دنبال دلیل و برهانم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810