2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
فاطمه عزیزم ممنون که همیشه به یادمی انشاالله خدا بچه های سالم و صالح بده بهت

قربونت برم مهربون💙✨

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا یه راهنمایی میکنید منو لطفاً 🙃

زندایی من 2 تا پسر داره یکی 10 ساله یکی 3ساله

حالا میخواد برای تعیین جنسیت دختر بره دکتر ای وی اف کنه.‌.

ازم پرسید که کدوم دکتر برم و هزینه ها چقدر میشه

من نمیدونم کدوم مرکز رو بهش پیشنهاد بدم 

از طرفی هم مشکلی نداره سر پسر دومی اقدام نداشتن با پیش آب ( ببخشید واضح گفتم ) باردار شده

الان میخواد یه دختر بیاره و لوله هاشو ببنده

بنظرتون بگم بره ابن سینا ؟ بگم کجا بره؟؟؟ 

هزینه رو حدودی چقدر بهش بگم برای بار اول پانچر تا انتقال ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه. الان فهمیدم بیمارستان گاندی آتش سوزی وسیع رخ داده. خدا ...

ای خدا 😭😭😭

انشالله خطر جبران ناپذیری ندیده باش

انشاالله که خطری امیدای همدردای مارو تهدید نکرده باشه 🤲🤲

آترین جان امشب کمردرد دارم بااینکه هیوسین هم میخورم .نگرانم

سلام عزیزم خوبی خدا فقط‌ کمکمون کنه منم الان پر از نا امیدیم

که چرا دلدرد ندارم فقط‌ کمر درد دارم

عزیزم کمر درد نوشته یکی از علایم انتقال موفق.

ولی من اونبار درد پریودی شدید داشتم که الان امروز روز 6ومن همون یزره دردی که داشتم هم دو روزه ندارم

قربونت انشاالله که گرفته نگران نباش.

چرا هیوسین میخوری؟

دوستان من با ۵ روز تاخیر سر شب پریود شدم! این ماه گیاهی رفته بودم جلو و دروغ چرا خیلی امیدوار بودم! ...

عزیزم هیچی نمیتونم بگم که از نا امیدی الانت کم کنه

😔 فقط‌ میگم خدا گشایش کار کنه برات

خدیا ب دادمون برس 

اترین جونم تبریک میگم قشنگم انشالله بمونه برات تا اخر و زایمان راحتی داشته باشی 😍❤️

قربونت بشم فاطمه

خدا بازم نصیبم کرد این روزای نفس گیر برزخی رو درباره 

خدا میدونه که الان دلم چقد نا امیده

قبل از خواب پر از امید بودم یلحظه از خواب بیدار شدم

هیچ واکنشی تو بدنم نیست

انگاری هیچی تو رحم نیست 😭

قربونت بشم فاطمه خدا بازم نصیبم کرد این روزای نفس گیر برزخی رو درباره  خدا میدونه که الان دلم ...

دورت بگردم اینطوری نگو🥺

انشالله که گرفته😍🥹

ولی میفهمم چه حسی داری... همیشه درک کردم این حسو

انشالله که سورپرایز میشی و حضرت علی خودش واسطه کنه پیش خدا و حاجتروا بشی قشنگم 😍🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

مرسی عزیزم حاجت روا انشاالله

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
این فکرا چیه میکنی دختر😠 نینی چیزیش نشده میری صدای قلبشم میشنوی انقد الکی استرس نده ب خودتپ نینی&n ...

همین الان بی بی زدم مثبت شد ولی لکم بیشتر شده😭😭😭😭

قربونت بشم فاطمه خدا بازم نصیبم کرد این روزای نفس گیر برزخی رو درباره  خدا میدونه که الان دلم ...

خیلی روزای سختیه انشاالله میای خوشحالمون میکنی حاملگی بدووووون لک بینی و استرس میگذرونی

سلام عزیزم خوبی خدا فقط‌ کمکمون کنه منم الان پر از نا امیدیم که چرا دلدرد ندارم فقط‌ کمر درد دارم ...

کلا جزو دستور دارویی مرکزم هست.الان استرادیول روزیرسه تا .آاس آ و انوکسا و فولیک میخورم ویتامین ای هر سه روز و دی ۵۰هزار هفته ای.با پردنیزون روزی دوتا.و امپول پروژسترون 

من اصلا درد پریودی ندارم فقط یکم حالت گرفتگی تو پاهام و سنگینی زیر دل حس میکنم اشتهامم زیاد شده ولی خب تو نت نوشته بخلطر تغییرات هورمونیه.

دقیقا منم دوروز پیش از جام بلند سدم اتقد راحت و سبک بودم حتی حس سنگینی زیر دل هم نداشتم بنظرم این تغییرلت عادیه تا موعد ازمایش نشه.من که جرات ندارم حتی بیبی بزنم