2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
فعلا ک شده از ساعت ۷ داره میسوزه قلب منم داره اتیش میگیره

نگران نباش 

شما با کدوم دکتر ای وی اف کردید؟

دکتر چوبساز هم اونجا ای وی اف میکنه

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه توی بهشتی اصلا خود دکتر که نمیبینه ادم رو اگر شانس بیاری اتفاقی ببینی دکتر رو.بعد هم شلوغ هست.دی ...

اها پس تو کلا با بیمارستان بهشتی شروع کرده بودی...اونجا فلوشیپ ها ‌و دستیارا ویزیت و سونو می کنن! میلاد کلا سیستمش فرق داره اونطوری پذیرش نداره

برو مطب خود دکتر ، سیکل رو شروع می کنه دیگه تو روزای مختلف سونو داری بعد می پرسه کدوم بیمارستان میایی که دیگه برحسب شرایط انتخاب می کنی.

من بهشتی رو انتخاب کردم چون نزدیک خونمونه، سونو هام همه تو مطبش بود با خودش، ولی فکر می کنم اگر میرفتم میلاد بهتر بود. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دوستان من با ۵ روز تاخیر سر شب پریود شدم!

این ماه گیاهی رفته بودم جلو و دروغ چرا خیلی امیدوار بودم!

نمی دونم چرا هیچی روی من جواب نمیده😫

عمیقا دلم می خواد برگردم به سالهای اول ازدواجم که به شدددت فراری بودم از بچه داشتن و..

این حس لعنتی از کجا اومد؟ 

دلم برای همسرم می‌سوزه.. من واقعا پای دکتر رفتن ندارم دیگه.💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️ 

خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره..

زیارت امین الله ✨ انشالله حاجتروایی همگی

اسم هر عزیزی نبست بگه وارد کنم😍🫀

روز_هجدهم#  

۱- نسل🧡

۲- مهتاب۴۴۴ 🧡

۲- alaae🧡

۳- الا11543 🧡

۴- س۱۳۶۷ 🧡

۵- مامانو_سوفی🧡

۶- haniiijoooon🧡

۷- خدایاتومیدانی🧡

۸- سحربانوو۷۷🧡

۹- مهربون۲۱🧡

۱۰- نیاز۶۹۷۳🧡

۱۱- پروانه۲۱🧡

۱۲- سارایییی🧡

۱۳- @ماهیا    

۱۴- @ssseffat    

۱۵- @داداشمممم    

۱۶- @favali    

۱۷- @یامنان    

۱۸- _بهاره_🧡

۲۰- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- mehremah

۳۶- zohrehjafari

۳۷- اهسته

۳۸- marshmaloo

۳۹- گل_نقره

۴۰- avaaajon

۴۱- آوا66آریا

42- پونهoo

43- 5golnarges

۴۴- shiva_ab

45- رستاوراستین

✨وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ✨

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخه یادمه جنینای خودت خیلی ضعیف می شد

عشقم تک نمیشی 🥲

به نیابت شما زیارت امین الله خوانده شد انشالله حاجتروا بشی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینجوری نگو عزیزدلم خدا عاشق بندهایه که امیدشون رو از دست نمیدن و مدام در حال تلاش کردنن ،مطمئن باش ...

عشقم اشتباه تکت کردم

به نیابت شما زیارت امین الله خوانده شد انشالله حاجتروا بشی قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

دخترای قشنگم اسامی زیاده من حضور ذهن ندارم اگه اسم کسی رو ننوشتم لطفاً بگید بخونم

حتی اگه دوستانی هستن که دیر ب دیر سر میزنن و شما یادتون هست بگید بخونم ☺️❤️

ممنون از همراهی تون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه والا به من هیچی نگفتن دکترم هم میدونه ای وی اف ولی گفت طبیعی میخوای یا سزارین که من سزارین خواستم ...

وای 🥹😍 راه رو تموم کردی بسلامتی 

یهو یادم افتاد چه استرسی کشیدی سر مثبت شدنت ولی از اولم حسم بهت مثبت بود 

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزکم انشالله زایمان راحتی داشته باشی😍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیرم بسلامتی سیکلت شروع شده ؟

اترین جونم تبریک میگم قشنگم انشالله بمونه برات تا اخر و زایمان راحتی داشته باشی 😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آترین جان امشب کمردرد دارم بااینکه هیوسین هم میخورم .نگرانم

ایدا جونم تبریک میگم قشنگم انشالله گل پسری گرفته و تا اخر بارداری سالمی داشته باشی همراه با زایمان راحت😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

التماس دعا  دعام کن بچه سالم باسه و نیوفتاده باش

این فکرا چیه میکنی دختر😠

نینی چیزیش نشده میری صدای قلبشم میشنوی انقد الکی استرس نده ب خودتپ نینی 

تو ای وی اف لک بینی کاملا طبیعیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه عزیز ممنونم که به یادم بودی و منو لایق دونستی  انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی مهرب ...

عشق منی💙✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه قشنگم ممنون که به یادمونی انشاالله حاجت روا بشی عزیز دلم  به مو میرسه ولی پاره نمیشه انش ...

دورت بگردم عزیزدلم💙✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40