2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۸ اذر انتقال دادم ۱۸ دی باید سونو بدم چی گفت بهت چی مشخص بود تو سونو.من از صبح لک قهوه ای دارم ...

موقع که دکتر سونو واژینال انجام داد گفت قلبش تشمیل شد و سن جنین رو گفت..

منم همون موقع لک قهوه ای داشتم ب دکتر گفتوم..گفت لکت در اون حد نیست..چندروز بعد خون دیدم و زنگ زدم گفت امپول ک شبی یکی میزدی الان شبی دوتاش بکن و امپول انوکسا رو قطع کن..شباف هم 12ساعتی یکی استفاده میکردم..

بعد از چند روز خون و لکه بینیم خوب شد..

دوباره هم لک گرفتم.و تازمانی ک لک داشتم شبی دوتا پروژسترون میزدم..

چندروز پیش رفتم پیش دکتر گفتم لکه م دیگه رو ب قطعه. گفت کم کم امپولو قطع کن..

منم امپولو از دوتا یکیشون کردم و قطع کردم..

و تا هنوز امپول انوکسا نزدم..

تقریبا نزدیک یکماهی میشه انوکسا نزدم...

موقع که دکتر سونو واژینال انجام داد گفت قلبش تشمیل شد و سن جنین رو گفت.. منم همون موقع لک قهوه ای د ...

خدارو شکر ک خوبی عزیزم یدونه است است نی نی؟بنظرت اسپرین رو قطع کنم پیام دادم ب دکتر جواب نداده چکار کنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
خوب کاری کردی، ببینم حالا که انقد انرژی داری و ریسک پذیری و انقد به خواستت مطمئنی چرا از راهش وار نم ...

عزیزم سال جدید میرم دنبالش♥️😘

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سحر اینقدر از جانب اطرافیان سرزنش میشم که خودم شیر نمیدم که داغون شدم. کلا بعد بچه دار شدم حواشی زن ...

اصلا به اطرافیان چه مربوطه هیچکس به اندازه مادر دلش برای بچش نمیسوزه منکه اصلا اجازه نمیدم توی این موارد حتی حرفش هم بزنم هرکاری کنی شیرت کفاف دوتا بچه رو نمیده عزیزم باید شیرخشک میدادی چون وزنشون که بیشتر بشه نیاز به شیرشون بیشتر میشه بعد ما اصلا استراحت نداریم شیرخوب خواب کافی و تغذیه خوب میخواد منکه هیچکدوم ندارم معلومه شیر هم ندارم کسی حرفی زد خیلی جدی بگو هیچکس به اندازه من دلش برای بچش نمیسوزه پس دخالت بی جا نکنید

بدون نظر دکتر چیزی رو قطع نکن..فردا اگه تونستی زنگ بزن... اره جنینم یدونه ست

اره جوابمو داد گفت فعلا اسپرین نخور و دارو هارو تغیر داد ساعتشون رو .

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ساراجونم شاید مسخره به نظر بیاد ولی دوست داشتم تو شرایط تو میبودم  یه خانم مستقل بدون دغدغه ها ...

عزیزم جان دل باور کن این فکرا همش به خاطر شرایطیه که پیش اومده انتظاری که داری میکشی. 

سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و توی اینستا و تلگرام چیزایی گوش کنی که انگیزه و امیدت رو به کنار آقا سعید بودن بیشتر کنه. فدات شم خیلی دلم گرفت الهی که خدا یه جوری سوپرایزت کنه که تا همیشه یادت بمونه. 

مرسی فاطمه جان خوش قلب❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم سال جدید میرم دنبالش♥️😘

انشالله که خدا تا اون موقعه سورپرایزت میکنه ولی مطمئن باش موفق میش توی مامان قوی هستی😇

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍