2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
فاطمه  یه ماه پیش رفته بودم بهداشت محله یه بنر زده بود که ای وی اف در سه تا مرکز رایگانه اگرح ...

مهتاب جونم قراره اقامون بره سلامت رو اوکی کنه ولی یه کوچولو تنبله نمیدونم کی میره😁

الان یکساله میخواد بره از شهریار مدارک گواهینامه مو ببگیره که مجدد برم امتحان بدم ولی نرفته

انتقالی گرفتم کارتکسم رفته اونجا..

یادمه اولین باری که رفتم مرکز دولتی ( مهدیه در شوش) سالی یکبار رایگان بود ولی همینطوریشم ۵ تومان هزینه برد برام شاید برای ۶.۷ سال پیش باشه

و اون موقع بیمه تامین اجتماعی داشتم

یه بار پانچر شدم ۳ تا جنین شد و انتقال دادم فرش منفی شدم

پیش دکتر حیدری...

چون منفی شدم دیگه دلم با اون مرکز نیست... (ولی برخورد دکترم خیلی خیلی بهتر از دکتر انصاری پور بود خیلی ازش راضی بودم)

دقیقا مثل مرکز ابن سینا... دیگه دوست ندارم برم ابن سینا

انگار خاطرات بدش اذیتم میکنن

ولی درکل بفهمم کدوم مرکز بهتره اونجا اقدام میکنم 🙂

مراکز زیاده و بعضیا راضی هستن بعضیا ناراضی

ادم گیج میشه نمیتونم مرکزم رو انتخاب کنم 🥲

حالا تا عید خودش ۳ ماه دیگه هست و مشخص نیست تقدیرم چیه😍

الان یرای انتخاب مرکز خیلی سر در گم هستم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا نکنه عزیزمی. بد نیستم برام خیلی دعا کن جون دلم. 😚

ساراجونم شاید مسخره به نظر بیاد ولی دوست داشتم تو شرایط تو میبودم 

یه خانم مستقل بدون دغدغه های متاهلی و چالش هاش!

شوهرمو دوست دارما ولی انگار دیگه خسته شدم ، مثلا کاش مجرد میبودم ولی باهاش دوستی عمیق میداشتم

نمیدونم شاید دارم ناشکری میکنم...

اما .......

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره که لایق بهترین هایی عزیزکم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من ساک خالیه حتی اون ماده زردی که تو سونو پنج هفتگی بود الان نیست و ساک خالیه ،دکتر ميگه بزار ت ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم 😔 انشالله بزودی خدا ۲ تا نی نی بهت بده بجاش

ببین من چند بار سقط کردم، کورتاژ به رحمت آسیب میزنه نکن. من دفعه آخر با قرص سایتوتک سقط کردم اما بقایا مونده بود بجای کورتاژ ، هیستروسکوپی کرد و بقایا رو برداشت 

این راه بهترینه به نظرم

انشالله راحت انجام بشه و اذیت نشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی با وجود  مصرف این مقدار پروژسترون سقطتون راحت و چند ساعته بود ؟ چند روز بعد قطع شروع شد ؟ ...

خونریزیش اونجوری که فکر میکنی نیست

مثل پریود شدید هست. فقط چند تا پد داشته باش

اگر دیدی خونریزیت زیاد شد و دلدرد داری مرخصی بگیر برو خونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 انشالله بزودی خدا ۲ تا نی نی بهت بده بجاش ببین من چند بار سقط کردم، کورت ...

سلام ببخشید چند هفته‌ بودید؟ جنین بود یا پوچ بود؟ یعنی بدون قرص نمیشه انجام بشه؟ یا با قرص داخل خونه‌ بقایا نمونه؟ پروژسترون هم استفاده کرده بودید؟

سلام ببخشید چند هفته‌ بودید؟ جنین بود یا پوچ بود؟ یعنی بدون قرص نمیشه انجام بشه؟ یا با قرص داخل خونه ...

بار اول بارداری شیمیایی

بار دوم بارداری پوچ بود که ۷ هفته فهمیدیم پوچ هست و مثل شما نه کیسه زرده بود و نه هیچی دیگه فقط یه ساک بود. که برای سقطش رفتم بیمارستان و به دکتر گفتم کورتاژ نکن، جوکیوم کن که کمتر به رحم آسیب بزنه

بار سوم  تو ۶ هفته قلب جنین رو دیدیم ، ۷ هفته قلبش ایستاد و‌با قطع داروها خونریزی شروع شد ولی بقایا مونده بود. بعد فهمیدیم که یک ساک دیگه هم بوده و دومی پوچ بوده. با سایتوتک بیشترش اومد بیرون، باز هم بقایا موند که بعد از یک هفته هیستروسکوپی کردم و بقایا رو بیرون آوردن

بله پذوژسترون استفاده کرده بودم. واقعا هرکسی فرق داره نمیشه گفت بدون قرص نمیشه شاید هم بشه. فقط خیلی حواستون به بقایا باشه و بعد از سقط سونو داپلر بدین که مطمئن بشین چیزی نمونده

کورتاژ یا موندن بقایا میتونه باعث چسبندگی بشه که خیلی بده

من با چند بار هیسترو چسبندگیهام رو برداشتن و با ivf بچه دار شدم شکر خدا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ماهور جان اولین سونو ک رفتی چند هفته بودی برا ۱۸ دی نوبت سونو قلب داده ب نظرم خیلی زوده

دوهفته بعد از ازمایش مثبتم..

۴ ابان انتقال دادم و دقیقا ۴ اذر سونو قلب ازم گرفتن..

دقیقا سونو یکماه بعد از روز انتقال هست..

فک کنم ۶هفته و ۳ روز اینا بود..

..

تو دقیقا چندم انتقال دادی؟؟؟

😘😘 اره قشنگم از اون کار منصرف شدم چون استخاره هم گرفتم بد اومد ولی هرچی بیاد سمتم تمام تلاشمو می ...

خوب کاری کردی، ببینم حالا که انقد انرژی داری و ریسک پذیری و انقد به خواستت مطمئنی چرا از راهش وار نمیشی برو دنبال دوا دکتر و دوباره ادامه بده بخدا این راه از این چیزای که بهش فکر میکنی راحت تره یکی مثل من با ی بار پانکچر چنان ضعیف و شکننده میشه که کلا بیخیال بچه میشه یکی هم تویی که داری به هر راخی فکر میکنی خب برو از راهش قشنگم انقد قوی هستی که بتونی دوباره شروع کنی مطمئن باش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دوهفته بعد از ازمایش مثبتم.. ۴ ابان انتقال دادم و دقیقا ۴ اذر سونو قلب ازم گرفتن.. دقیقا سونو یکما ...

منم ۱۸ اذر انتقال دادم ۱۸ دی باید سونو بدم چی گفت بهت چی مشخص بود تو سونو.من از صبح لک قهوه ای دارم کم بدون دلدرد و کمر درد 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

سلام بچه ها.

ویتامین دی۳ قبل از انتقال جنین چند باید باشه؟

الان جواب آزمایش من ۲۸ هستش.اما آزمایشگاه کنارش نوشته low 

نمیفهمم.

و عایا فاکتور تیروییدی t3 هم مهمه برای انتقال؟؟؟؟

من tsh و t4م نرماله،اما t3 بجای ۱٫۱  0/8 هست.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

من ال دی رو بهم گفتن قطع کنم تا پریود بشم از سوم عادت باید امپول hmgوسیناتروپین و سوپر فکت وسینال اف رو بزنم و روز ۶ تزریق برم سونو میخواستم بپرسم آیا همین سیکل برام انتقال هم میدن یا نه

من ال دی رو بهم گفتن قطع کنم تا پریود بشم از سوم عادت باید امپول hmgوسیناتروپین و سوپر فکت وسینال اف ...

سلام به سلامتی بسته به رحمت داره اگه تخمک زیاد باشه وهایپر بشی انتقال نمیدن یعنی رحمت اب میاره اگر نه رحمت خوب باشه ومعمولا تخمکم کمه در این حالت چند روز بعد تخمک کشی انتقال میدن

سلام به سلامتی بسته به رحمت داره اگه تخمک زیاد باشه وهایپر بشی انتقال نمیدن یعنی رحمت اب میاره اگر ن ...

سلامت باشین یعنی بعد ۶ تا تزریق برم مشخص میشه یا نه تا بعد عمل مشخص نیست