2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
عزیزم مارک شیاف و آمپولت چیه؟ 

امپولم ایران هورمون بود..ک دیگه قطعش کردمشیاف هنوز استفاده میکنم اسمش اکتوژست و فرتیژست.ی نمونه دیگه ش اسمش نداشت فقط روش نوشته پروژسترون..هر داروخونه ی نمونه میداد

امپولم ایران هورمون بود..ک دیگه قطعش کردمشیاف هنوز استفاده میکنم اسمش اکتوژست و فرتیژست.ی نمونه دیگه ...

ماهور جان اولین سونو ک رفتی چند هفته بودی برا ۱۸ دی نوبت سونو قلب داده ب نظرم خیلی زوده

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسیو ندارم پیشم باشه تازه یه بچه سه ساله دارم که الان گریه میکنم اونم گریه میکنه شاغل هم هستم تمام ا ...

عزیزم تنها نیستی همه انسان ها اول خدارودارند  

دوستی آشنایی تا قبل اومدن همسرت کنارت باشه 

منم بدنم ضعیف بود  فشارم میفتاد 

شیره انگور با آب قاطی میکردم  

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ماهور جان اولین سونو ک رفتی چند هفته بودی برا ۱۸ دی نوبت سونو قلب داده ب نظرم خیلی زوده

چند هفته میشه به امید خدا 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
قربونت والله چیزی ک دکتر حساب کرده ۶ هفته

جان دل تا اون موقع ب دل خوش ۸ هفته کامل میشی

بچه ها ب نظرتون رژیم غذایی بگیرم از ماما دکترم؟ قبل انتقال 

ممنونم، نه متاسفانه کسی نیست یا دورن یا شرایطشو ندارن  

قربونت برم مهربونم ♥️ این سایت همیشه به روی تو بازه هرموقع دوست داشتی و دلت گرفت پیام بزار همگی شرایطتت رو درک می‌کنیم

کجایی قشنگم اگه نزدیکمی بیام پیشت این چند روز چالش برانگیز رو‌‌... یا اگه دوست داری تو بیا پیشم من منطقه ۱۹ هستم نزدیک یافت آباد و چهاردانگه 

برای اتفاقی که افتاده خیلی متاسفم هیچ پیامی برای تسکین دردت ندارم 

انشالله راحت تر از اونی که فکرشو میکنی از این چالش گذر کنی🫂🤍 

از احوالاتت تند تند پیام بزار 

مواظب خودت باش 🥺🫂🤍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا برا اسپرم اهدایی میرین شهر دیگه؟؟ عزیز دلم بحق امام حسین و مادرش فاطمه الزهرا خبر خوشحال کننده ...

ممنون قشنگم 😘

چون تهران با ای یو ای انجام نمیده

البته من فقط به ابن سینا و مام زنگ زدم

ولی انگار این مرحله هنوز تو مراکز تهران قفله😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا بیمه خویش فرما  نمی کنید  قبل اقدام  اینجوری که بهتره

نمیدونم چیه 🥲

حالا قراره سعید هر وقت وقت کنه بره بیمه سلامت درست کنه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منطقه ۱۹ چی رو سخت می گیره منم منطقه ۱۹  ساکن هستم

یکی از بچه هایی که باهاش تو اینستا اشنا شدم الان چند ساله منتظره حتی تا بیت رهبری و مرکز اصلی بهزیستی رفته ولی همچنان منتظره و بهش تعلق نگرفته

اون راهنماییم کرده ..‌ 

درکل سخت میگیرن نمیدونم چرا ...

به همه چیز گیر میدن تا بچه ندن 

نمیدونم واقعا چرا انقد اذیت میکنن 

بنده خدا میگه اگه همون موقع ها بهم میدادن میتونستم نوزاد بگیرم الان چون چندین ساله گذشته کودک ۵-۶ساله میدن

سنش رفته بالا اگه دروغ نگم ۷.۸ ساله منتظره

میگه یه بار گفتن بیا کودک رو ببر ، رفتم دیدم ولی مشکل داشت و معلول بود منم قبول نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤪 رفتی زندان پیام بده یرات کمپوت بیاریم😉 الهی که خدا یهو غافلگیرت کنه و نی نی دار بشی و بی نیاز ...

🤤🤤🤤 اخ جووون کمپوت

ممنون قشنگم 😍 هر چی آرزوی خوبه مال تو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه چرا از جنین اهدایی استفاده نمی کنی؟ داریم جنین اهدایی راستی؟

اره عزیزم داریم

ولی میگم اگه قراره ای وی اف کنم خب چرا از جنین خودم استفاده نکنم

البته بگما من ژنتیک نوزاد مهم نیست برام 

از مراحل اهدایی فراری ام همیشه دوست دارم اسون ترین راه رو انتخاب کنم 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم سلام تو فکرت هستم ان شاالله هرچی قسمتت باشه،من سپردم برات گلم،هرچی خدا بخواد عزیزم❤️❤️

😍🫂

باورت نمیشه هرروز چک میکردم که یه پیام برام در این مورد گذاشته باشی

انشالله خیره و صلاحیت خدا در این راه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40