2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045695 بازدید | 684478 پست
عزيزم یادتونه دقیقا چند روز بعد قطع دارو سقط شد؟

ی چیزی بگم من مثل شما شدم دقیقا پارسال همین روز متوجه شدم چیشده 

ولی انقدر بغض میکنم نمیتونم برات بنویسم  

میگم بچه های اینجا از  کلمه سقط استرس نگیرن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
😁😂 زده به سرمون 

فاطمه  یه ماه پیش رفته بودم بهداشت محله

یه بنر زده بود که ای وی اف در سه تا مرکز رایگانه

اگرحافظه م درست یاری کنه بیمارستان شریعتی و آرش رو یادمه و یه جای دیگه هم بود 

ولی از خوب بودن مراکزش بیخبرم که بگم اونجاها برو 

نوشته بود سه بار پانکچر و انتقال در سال رایگانه 

اگر هم میخوای مام بری حداقل بیمه سلامتی چیزی کن فکر  کنم سالی یک میلیونه اینطوری شاید هزینه داروهات کمتر دربیاد

ان شا الله که معجزه میشه و مادر میشی و نیاز به این کارها نمیشه من به قدرت و خواست خدا ایمان دارم

و خوشحالم از اینکه تو تلاشت رو میکنی همین مهمه و خدا دستت رو خالی نمیگذاره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘😘 قربونت برم عزیزکم انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه اوضاع چطوره بهتری جانِ دلم؟

خدا نکنه عزیزمی.

بد نیستم برام خیلی دعا کن جون دلم. 😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها میگم من عفونت دارم چندروزه..تا شنبه اتفاقی نمیفته ک برم پیش دکترم؟هفته ۱۰ بارداری هستم

عزیزم اگر میتونی به دکترت پیام بده یا زنگ بزن برات دارو تجویز کنه عفونت اگر درمان نشه هم مزمن میشه هم درمانش طولانی تر میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ی چیزی بگم من مثل شما شدم دقیقا پارسال همین روز متوجه شدم چیشده  ولی انقدر بغض میکنم نمیتونم ب ...

خیلی شرمندم ببخشید براتون یادآوری کردم بخدا منم از وقتی فهمیدم یه چشمم اشک یه چشمم خون قلبم درد میکنه واقعی درد میکنه نمیخواستم کسیو ناراحت کنم فقط خودم استرس دارم عاقبتم چی میشه بازم ببخشید دیگه چیزی در این مورد نمیپرسم

خیلی شرمندم ببخشید براتون یادآوری کردم بخدا منم از وقتی فهمیدم یه چشمم اشک یه چشمم خون قلبم درد میکن ...

عزیزم دشمنت شرمنده دختر گل 

از اینکه انقدر برام سنگینه نمیتونم صحبت کنم 

خدا قسمت هیچکسی ب کسی دیگه نمیده و ممکنه پیش بیاد و خدا خودش صلاح میبینه هر چیزیو 

من انقدر شیاف امپول زده بودم ۳ هفته تقریبا شد و نیفتاد 

رفتم تا بیمارستان از کورتاژ ترسیدم 

قرصش گرفتم 

اصلا تنها نمون حتما یکی کنارت باشه فقط زیاد زعفران نخور واکنش ب قلب میده 

وقتی شروع کردی ب قرص خوردی فعالیت داشته باش 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم دشمنت شرمنده دختر گل  از اینکه انقدر برام سنگینه نمیتونم صحبت کنم  خدا قسمت هیچکسی ...

کسیو ندارم پیشم باشه تازه یه بچه سه ساله دارم که الان گریه میکنم اونم گریه میکنه شاغل هم هستم تمام این افکار و چه کنم چه کنم داره دیونه میکنه ،قبلا هم گفتم سابقه خونریزی داخلی و رحمی بعد زایمان دارم مشکل انعقادی خون دارم وحشت از کورتاژ و بیمارستان دارم ،،همه این مسائل باعث میشه مدام بیام اینجا و مزاحم دوستان بشم ،الان تنها نذر و نیاز و دعام اینه بتونم بدونه بیمارستان و راحت تو خونه‌ قضیه برام تموم بشه