2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032700 بازدید | 683601 پست
نه من با استرادیول بود الان خوبیش اینه خودشون انتقال میدن مگه اینکه دکتر اون روز اونجا نباشه منم انت ...

فدای تو 

ایشالله نتیجه بخشه برات

آره منم پارسال یکی از بچه ها راهنماییم کرد برای دو مرحله ای که رفتم رویان

تا حالا نسبتا راضی بودم

حالا جدای ازاینکه نتیجه بگیرم یانه، جاهای قبل همیشه به من می گفتن بخاطر سن و اینکه ممکنه جتینهات بلاست نشه، سه روزه فقط انتقال بده. اما اینبار پنج روزه هم انتقال دادم و برام تعجب داشت که باز یکی از جنینهام رو فریز مجدد کردن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم جمع انشاالله کسی نبود نوبت بگیره ده تا سونو گرافی زنگ زدم دیگه یک سونوگرافی شبانه روز که ...

عزیزم من تجربه خوبی از این سونوگرافی های شبانه روزی ندارم. دقتشون بالا نیست معمولا یا پزشکهای کم تجربه هستن. حواستو جمع کن بی تجربه نباشه.نهایت یک روز دیرتر بری بهتر از اینه که جای مطمبن نری

فدای تو  ایشالله نتیجه بخشه برات آره منم پارسال یکی از بچه ها راهنماییم کرد برای دو مرحله ای ...

انشاالله برا شمام همینطور عزیزم منم از رویان راضیم خوبه پس خداروشکر راضی هستی انشاللله با همین پنج روزه ها مثبت بشی بله اینجا اگه قابل فریز باشه دوباره فریز میکنن 

شمام سه تا انتقال دادی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2804
سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

مبارکه خانومی انشاالله قدمش مبارک و خیر باشه خدا حفظش کنه براتون 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببخشید من گاهی جواب همه رو نمیدم پیام هارو میخونم ولی مثلا موقعیت جواب رو همون لحظه ندارم از همتون ...

سلام عزیزم دوست خوبم اولا که بهت تسلیت میگم غم اخرت باشه دوما از خدا میخوام هرچه زودتر با یه نینیه خوشکل سورپرایزت کنه 

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

هیچی نمیتونم بگم فدات شم. ففط با خدا حرف میزنم. خدایا دل این دختر سختی کشیده را به حق علی به حق ایمه اطهار به حق فاطمه زهرا شاد کن جوری که حتی یادش نیاد چه روزهایی را گذرونده. امام زمانم، این روزها خیلی با شما درد و دل میکنم، شما را به روح پدرانتون قسم که هوای دل این دخترو داشته باش. الهی آمین

خیلی خوبه نگران نباش خدارو صد هزار مرتبه شکر😍

ممنونم عزیزم ازه بازم شکر ک خیلی کم نشده یعنی نرم دیگه کتر سونو گفت خوبه البته تو ان تی جفتم سر راهی و پایین بود سرویکسم بزرگ بود الان جفتم رفته بالا سرویکسم کوتاه شده شوهرممیگه لابد چون جفت رفته بالا سرویکست کمتر شده ؟؟ نمیدونم چرا انقد استرس دارم شوهرم میگه دکتر ک گفت اگه ۴تا اومد پایین بیا الان یکی اومده پایین نمیخاد بری کاش میشد ادم همش تو خونه خودش متر میکرد ب نظرت اگه باز بیاد پایین علاعم داره ؟؟ 

سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

ای جااانم مبارک و پر از خیر و برکت باشه قدمهای کوچولوی دختر ناااازت. خدا براتون نگه داره مامان خانوم. اهدایی و این حرفها را بنداز دوررر. از وجود و خون خودته. معلومه هنوز نیومده چقدر دلبری کرده خانم خانمها. باازم تبریک

گلم الان اومدم ۳۵عددش دکتر سونو گفت خوبه دکتر خودمم گفته بوداگه ۴تا اومد پایین بیا پساری بزار الان ی ...

خدا را شکر عزیزم

اما حتما به دکترت بگو بدون توجه به زحمت و هزینه تیمن ترین کارو برات انجام بده

ای وای دقیقا حس من بعد سقط...

چقدر اینجا خوبه

کسایی هستن که حرف آدم رو متوجه میشن و درک میکنن و همدردی

دیگران خیلی متوجه نمیشن و منم چیزی نمیگم

ولی خیلی تو خودم گریه میکنم

با اینکه یه بچه دارم ولی هرگلی یه بویی داره 

انشاالله برا شمام همینطور عزیزم منم از رویان راضیم خوبه پس خداروشکر راضی هستی انشاللله با همین پنج ر ...

آره عزیزم منم یدونه سه روزه و دو تا پنج روزه انتقال دادم. توکل به خدا 💜😘

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم عزیزم ازه بازم شکر ک خیلی کم نشده یعنی نرم دیگه کتر سونو گفت خوبه البته تو ان تی جفتم سر راهی ...

بنظرم زنگ بزن مطب تلفنی به دکترت اطلاع بده اگه خوب استراحت کنی پایین نمیاد نگران نباش

2809