2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032700 بازدید | 683601 پست
قربونت برم الهی شکر که خوبید انشاالله خدا از زبونت بشنوه منم خوره تو وجودمه بی بی بزنم ولی ندارم همس ...

سلام خوبی؟  مبارک باشه انشالله انتقالت مثبت بشه عزیزم🤲🌺

منم رویان دومرحله ای انتقال دادم ۱۳ و ۱۶ خرداد

راستی شما سیکل انتقالت با استرادیول بود یا لتروزول؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها کسی می‌دونه وام ناباروری میدن یا نه ؟

سلام عزیزم 

من چند هفته پیش معاونت علوم پزشکی تهران سر زدم گفتند امسال هنوز نیامده بخشنامه ش

اما می دونم که همین امسال بعضی از شهرستانیها وام دریافت کردن

یه سر بزن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتقال دو مرحله ای چه جوری هست ؟

یعنی در یک سیکل انتقال با فاصله ی دو تا سه روز ، در دو نوبت انتقال جنین داری.

عزیزدلم نتونستم تگت کنم، چطوری خوبی؟ 

سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم صحیح وسلامت بغل کردم تا زنده ام برای تجربه این حس خوب برای تمام زوج ها دعا می کنم.تو اتاق عمل هم برای همه دعا کردم.

نکته دیگه اینکه من خیلی ناراخت بودم چون تخمک اهدایی گرفتم دخترم شبیه خودم نباشه ولی به طرز باور نکردنی دخترم شبیه خودم.همه میگن ولی گفتم حرف خاله زنکی ولی وقتی دخترم دادند بغلم دیدم واقعا شبیه خودم.

پس نکران این مورد نباشید

چون دوستمم تخمک اهدایی گزفته میکه پسرم شبیه خودم.

شادی صدام کنید
2804
سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

عزیزم خیلی تبریک می گم 💜😊 قدمش پر خیر و برکت باشه برات

حتما از سونو اومدی خبرش بهمون بده انشالله که همه چی عالیه

گلم الان اومدم ۳۵عددش دکتر سونو گفت خوبه دکتر خودمم گفته بوداگه ۴تا اومد پایین بیا پساری بزار الان یه دونه اومده پایین تو ۱۴روز نمیدونم خوبه دیگه یا ن 

سلام خوبی؟  مبارک باشه انشالله انتقالت مثبت بشه عزیزم🤲🌺 منم رویان دومرحله ای انتقال دادم ۱ ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ ممنون انشاالله خودتم مثبت بشی چقد خوب پس شمام دو مرحله ایی بود دکترتون کیه تو رویان؟

من با استرادیول بود من سیکلم لانگ بود ۴۵ روزه بود ماه اول پریود شدم از روز ۵ ال دی خوردم از روز ۱۷ سیکلم به مدت ۱۴ روز امپول بوسرلین زدم بعد دوباره پریود شدم روز اولش سونو شدم امپول رو قط کرد برام و از روز ۵ استرادیول شروع کرد برام که انتقالم افتاد ۸ و ۱۰ خرداد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ ممنون انشاالله خودتم مثبت بشی چقد خوب پس شمام دو مرحله ایی بود دکترتون کیه ...

قربونت برم خوبم شکر

من با دکتر مصطفایی بودم. سبکلم با لتروزول بود. انتقال اولم رو خودش انجام داد دومی رو دکتر حافظی. جالبه منم مثل شما روز دوم انتقالام لک داشتم. 

آره جدیدا می بینم که رویان زده تو کار دو مرحله ای. نمی دونم بر چه اساس انتخاب می کنند. مثلا دیروز خانمی بود شش بار انتقال داده بود اما بهش پیشنهاد دو مرحله ای نداده بودن.

یه سه روزه دو پنج روزه انتقال دادی شما؟

سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

سلااام.

مبااارک باشه🥰

قدمش پر خیر و برکت❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم خوبم شکر من با دکتر مصطفایی بودم. سبکلم با لتروزول بود. انتقال اولم رو خودش انجام داد دو ...

نه من با استرادیول بود الان خوبیش اینه خودشون انتقال میدن مگه اینکه دکتر اون روز اونجا نباشه منم انتقال اولم با معدنی بود انتقال دومم دکتر خودم دکتر شیوا انجام داد دومرحله ایی تو رویان تجویز میشد و انجام میشد یکی از یچه ها همینجا پارسال دومرحله ایی تو رویان انجام داد الان شکرخدا بچش بغلشه  

اره منم انتقال اول یه دونه سه روزه گذاشتن برام و انتقال دوم دوتا پنج روزه گذاشتن

منم هم انتقال اول هم دوم شبای دومش لک دیدم دیگه قط شد انشاالله خیر باشه برامون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلم الان اومدم ۳۵عددش دکتر سونو گفت خوبه دکتر خودمم گفته بوداگه ۴تا اومد پایین بیا پساری بزار الان ی ...

۳۵ که خوبه عزیز.

تا میتونی استراحت کن و پله بالا و پایین نکن تا این چند ماه به سلامتی بگذره و خیالت راحت بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بسلامتی عزیزم مبارک باشه 

قدمش پر از خیر و برکت و شادی باشه 

اینا دیگه معجزه های خداست 

2809