2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدید هر کدوم یه مرحله رد می کنیم به بقیه می گیم نگران نباش همه چیز خوبه بعد خودمون استزس مرحله بعد ...

اره واقعا 😅😅 

اخه بعضی دکترا هم خیلی بی خیالن اصلا درک‌نمیکنن ما چطور باردار شدیم 

اینقد هم همه بی خیالن .. من اون سری تو مطب ی خانومه اومده بود ۱۸ هفته بود میگفت تا حالا سونو ندادم گفتم پس ان‌تی چی گفت ندادم 😐 بعد یاد خودمون افتادم که قبل هر سونو چقد استرس میکشیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دکتر اسرافیلی خیلی معروفه؟ اخه یکی همکارهام مشکل نازایی داشتن رفتن بیمارستان عرفان گفتن پیش خانم اسر ...

نمیدونم والا عزیزم معروف هست یا نه

ولی خب خیلیها باهاشون مثبت میشن

منم ماه پیش پیششون پانکچر شدم ۵ تا تخمک داشتم ۳ تا جنین بی کیفیت برام تشکیل شد ک دکتر جنین شناس گفتن کیفیت تخمکام خوب نبوده و بخاطر این کارم ب انتقال نکشید ولی خب اکثر کسایی ک تو مطبشون میان بار اول انتقالشون مثبت میشن منم خیلی امید داشتم ولی نشد

از نیکان اطلاعی ندارم عزیزم

من این سیکلم آمپول پرگووریس زدم ب امید اینکه تعداد و کیفیت تخمکام بهتر بشه  تعداد بیشتر شد ولی کیفیت نه

سیکلهای قبلی سینال و هاچ ام جی داشتم ۲ یا ۳ تا فقط تخمک داشتم

دوستتون با دکتر اسرافیلی منفی شدن؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تو سونو ۸هفته و ۳ روز بودم درصورتی که باید ۹روز بیشتر میبودم

بعد تو سونوی بعدی درست شده بود رشد جنین؟ 

سنجاقک جون کدوم مرکز هستی؟ 

از دیروز که اینطوری شد خیلی ذهنمو درگیر کرد، 

من برای ده روز دیگه سونو مجدد دارم، 

بچه ها من هر دفعه میرم سونو یه نذری می کنم

سونوی قلب :۳۰ ایه الکرسی

سونوی دوم :۱۴۰۰۰ذکر جوادالائمه

سونوی سوم:۲۰۰۰ صلوات برای شهید ابراهیم هادی

حالا سونوی ان تی هم باید یه نذر دیگه انجام بدم.

شادی صدام کنید
بعد تو سونوی بعدی درست شده بود رشد جنین؟  سنجاقک جون کدوم مرکز هستی؟   از دیروز که ...

اولین سونو که مرکز انجام داد ۶هفته و سه روز بود که نشون میداد ۹روز عقبه،بعدش سونوی ۸هفته بود که متناسب با سونوی قبلی بود و بازم همون ۹روز عقب بود،دیگه سونو نداشتم تا انتی که برم ببینم چه خبره

ممنونم عزیزم،دل تو دلم نیست پیام‌های صفحه‌ای قبلو خوندم متوجه شدم پانکچر داشتی،امیدوارم همه‌ی تخمکا ...

ممنووونم عزیزم❤️❤️❤️خیلی لطف کردی🥺❤️🤗

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون خیلی لطف کردید، شما خودتون تو چه مرحله ای هستید؟

من قبلا دوبار پانکچر شدم دفعه اول سه تا جنین متوسط و کم کیفیت داشتم که انتقالم با خونریزی روز ۸ پایان یافت،دفعه دومم همسرم کرونا گرفت فقط خودم تخمکام فریز شد،این بار دوباره رفتم تو سیکل پانکچر 

اولین سونو که مرکز انجام داد ۶هفته و سه روز بود که نشون میداد ۹روز عقبه،بعدش سونوی ۸هفته بود که متنا ...

انشانه که همه چی به خوبی پیش بره، اونوقت هیچی نگفت دکتر؟ 

دکتر به من گفت بین ۲ تا ۳ روز اختلاف طبیعیه