2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
راستی مگه شما میرین مطب پرونده ندارین و دست خودتون نیست؟ مطب پرونده پیش خودمونه ولی مرکز نه. حالا بر ...

ممنون عزیزم من فک کردم تهرانید 

من مطب هم که میرم پرونده دست خودشونه به بیمار نمیدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تهران اگه کسی خواسته باشه مرکز دولتیش بره فقط همون رویان هست یا قیمت مناسب تر از اینم وجود داره؟

عزیزم من اطلاع دقیقی ندارم ولی از بچه های همین جا شنیدم رویانم دولتی نیس نیمه خصوصیه و هزینه هاش ی مقدار جزیی کمتر از مامه

منم  تو خونه ام‌حسابی حوصله ام سر رفته  دکتر به دمتر می رم بیرون  همسرم بیشتر وقته ...

ببین اگه مشکلی نداری، حتما روزانه کمی راه برو. دکتر من خیلی تاکید میکرد که توی خونه نشینم و تحرک داشته باشم

گفتن مشکل از اسپرمه که ضعیفه هم تحرکش پایینه,هم مورفولوژیش کمه هم واریکسول دکتر گفت بخاطر همین جن ...

ببخشید که میگم، دکتر بیخود کرده که گفته باردار نمیشی. اون برای جیب خودش این حرف رو زده. دکترت رو حتما عوض کن.  شما که یه بار باردار شدی حتما باز هم میشی و این بار برات می مونه. ولی اول از همه روحیه ات رو خوب کن. دوران بارداری سخته و پر از استرس، با این روحیه ایی که داری چطور میخوای از پس ۹ ماه بر بیایی.

ابن سینا هم میگن خیلی شلوغه فکر کنم بهترین انتخاب همون مرکز مام

بچه های اینجا همه از مام راضی بودن اکثرا ولی بازم خودت برو با دکتر مورد نظرت ویزیت شو و اونجا رو ببین و ببین چقدر حس مثبت میگیری

سلام عزیزم چطوری خوبی؟؟؟ جواب سلفری ات اومد ان شالله همه چی اکیه؟؟

سلام بهارک جون. تو خوبی؟ فندق کوچولو خوبه؟

اره خدا رو شکر جواب امد و خوب بود خدا رو شکر. الان تمام نگرانی و استرسم واسه ۷ دسامبر هست که بررسی ارگان هست. فکر کنم همون سونو انومالی باشه، درسته؟ هر چی میخوام بهش فکر نکنم مدام میاد توی ذهنم، چون سنم بالاست نگرانم. میدونم فقط توکل به خدا باید کرد ولی این استرس انگار تموم شدنی نیست

سلام بهارک جون. تو خوبی؟ فندق کوچولو خوبه؟ اره خدا رو شکر جواب امد و خوب بود خدا رو شکر. الان تمام ...

نگران مباش وقتی سلفری سالم بوده اونم نرماله مطمعن باش اره همون انومالیه برا منم گفت ۲۲ دسامبر 

۱۳ دسامبر هم مشاوره دارم مثلا میخوان من و همسرم رو راضی کنن به زایمان طبیعی چون من گفتم به هیچ عنوان طبیعی نمیخوام 

دلیل اینکه بعضیا ابن سینا یا رویان رو به مام ترجیح میدن چیه؟ویژگی مثبتی که ابن سینا نسبت به مام داره ...

خانمی من ابن سینا میرم بخاطر اینکه با دفترچه ما قرارداد داره و هزینه هامون کلا رایگانه 

مرکز مام که تعریفشو خیلی شنیدم ، هرچند درصد موفقیت ابن سینا و رویان بالاست 

نگران مباش وقتی سلفری سالم بوده اونم نرماله مطمعن باش اره همون انومالیه برا منم گفت ۲۲ دسامبر  ...

به سلامتی باشه ان شااله.  زایمان اولت طبیعی بود یا سزارین؟ واسه ما که فکر کنم در موردش حرفی نمیزنند تا خود روز زایمان. سونو انومالی من هفته ۲۰ بارداری هست، به نظرت دیر نیست؟