2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاا...که عزیزای دلت به سلامت بغل کنی. ما اینجا برای هم دعا می کنیم

ممنون فداتشم 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
شنیدم بلاست کردن به نجهیزات مرکز و جنین شناسم مرتبطه البته که مراکز نمیگن مشکل از اینا هم هست  ...

والا طفلک مام بودش.دستگاه و جنین شناسی خوب بود ولی رحمشم آندومتریوز داشته و عمل کرده.حالا شاید اثر اون بوده.

وااله دقیق نمی دونم تمام ازمابش هلی کرومورومی وانعقادی وژنیتیک همه دادیم همشون خداروشکر سالم بود جور ...

همسرش که مشکل نداشته.ولی خودش آندومتریوز داشته و عمل رحم کرده.بعد دوبار انتقالشم منفی شده.بهش میگم حالا ی بار دیگه با تمیزی امتحان کنه.شاید دونرش کیفیتش کم بوده

والا طفلک مام بودش.دستگاه و جنین شناسی خوب بود ولی رحمشم آندومتریوز داشته و عمل کرده.حالا شاید اثر ا ...

ان شالله که به زودی مشکلش برطرف شه 

اره اندومتریوز مانع لانه گزینی میشه

ان شالله که به زودی مشکلش برطرف شه  اره اندومتریوز مانع لانه گزینی میشه

آخه آندومتریوزش عمل کرده کلا هرجاش که درگیر بوده تمیز کردن برایش حتی ی تخمدان و لوله هاش برداشتن.

قدیما یادمه تورک آنا میگفت پریدی قبل از انتقال چیزهای قائده اور و زعفران دم کنید بخورید که حسابی دیو ...

جالبه پس میخورم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
 ممنون ک جواب دادین. نفری اینقد یا دوتایی؟ من امروز پرسیدم نفدی ۹۰۰ و خورده ای گف😬

منم باید انجام بدم با همسرم متفاوت ازمایشگاه به آزمایشگاه رویانم نفری ۹۰۰ میگیره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...