2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست
۴ سال پیش بخاطر پولیپ هیسترو کردم  عزیزم تصمیم گرفتم دکترمو عوض کنم پارسال سونو بیرون ؛ سونوم ...

ب نظر من حتما دکترتو عوض کن شاید فرجی شد. حتما هیسترو هم پیشنهاد بده. فک کن من در عرض ۴-۵ ماه دو بار هیسترو شدم. ان شاالله ک با همون مشکلت حل بشه. من امیدوارم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما از هزینه ها خبر داری کلی زنگ زدم کسی جواب نداد میخوام پولشو جور کنم بدونم چقده

هزینه انتقالم اردیبهشت ۶۵۰۰شد بستگی ب تعداد جنین و اینکه گذاشتن بلاست شده و اینا هزینش فرق داره ممکنه شما جنین فرش انتقال بدی ارزونتر 

پانکچرم پارسال ۶۵۰۰شد امسال یکی دوتومن شایدم بیشتر برو روش 

فریز جنین هم ۲۳۵۰بازم بستگی ب تعداد جنین هات داره  ک اینم قیمت پارساله بعد الان میری دارو میگیری همش و یه دفه نمیدی ک  الان بت دارو میدن دوباره چند روز بعد دزش تغییر میکنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم چرا سایت بسته شده بود چند روز؟ بابت همه تبریکاتون ممنون ولی بعد ۴۸ ساعت بتام افت کر ...

مگه چقدر افت کرده بود 

ماما میگه prp برای تو جواب نمیده چون ضخامتت بالاتر از ۵ نمیره نمیدونم راست میگه یا نه

سلام عزیزم ، فرتیل سی ام خوردی ؟ من یادمه انتقال اخرم ضخامتم بالا نرفته بود استرادیول خارجی ، فرتیل سی ام ، ال ارژنین ، ان استیل سیستیین و لوبیا سبز فراوان خوردم پیاده روی کردم همون سیکل ضخامتم شد نه 

شما از هزینه ها خبر داری کلی زنگ زدم کسی جواب نداد میخوام پولشو جور کنم بدونم چقده

ولی من زنگ میزدم راحت وصل میشد حدودی میگفت

سلام خانوما 

کسی بوده بین شما با اسپرین دچار لکه بینی بشه؟ دکترم گفت سریع اسپرین رو قطع کن ولی بعد از دو روز هنوز لک دارم.

هفته ۶ هستم و تو سونو هفته ۵ فقط ساک دیده شده. یکشنبه نوبت سونو دارم که میشم هفته ۷.

احتمال داره با این لک بینی ها سقط بشه یا اصلا جنین تشکیل نشه؟

تورو خدا یکی جواب منو بده دوفاستون پریود رو جلو میندازه؟ممکنه هین مصرفم پریود بشم؟من شهرستانم و روز ...

پریود حین مصرف رو نمیدونم ولی من ال دی رو قطع کردنی همیشه روز ۴ بعدش پریود میشدم ولی دوفاستون رو قطع کردنی روز ۲ پریود میشم. بدنها هم واکنششون با هم فرق می کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هزینه انتقالم اردیبهشت ۶۵۰۰شد بستگی ب تعداد جنین و اینکه گذاشتن بلاست شده و اینا هزینش فرق داره ممکن ...

چقد زیاد شده😨 فک میکردم ارزون تر بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم من شنیدم سایت فرزندان غدیر وام میدن برای ناباروری رفتم ثبت نام کردم برام پیام اومده که ۱۵ میلی ...

مرسی عزیزم از راهنمایتون 🙌😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ولی من زنگ میزدم راحت وصل میشد حدودی میگفت

من دیروز زنگ زدم اصلا جواب نمیدادن حدود ۲۰ دقیقه فقط آهنگ میزد دیگه نزدم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
 سلام عزیزم خواهش میکنم . آزمایش کاریوتایپ و انعقاد و چند تا چیز دیگه بود خودم هم به آزمایشگاه ...

مرسی از اینکه جواب دادی عزیزم 🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تورو خدا یکی جواب منو بده دوفاستون پریود رو جلو میندازه؟ممکنه هین مصرفم پریود بشم؟من شهرستانم و روز ...

من استفاده کرده بودم ولی حقیقتا یادم نبست چطور شده بود پریود شدم نشدم دیر شدم یا حتی چندم مصرف کرده بودم .ببخشید نمیتونم کمکت کنم 

اشکال نداره روز سوم برم ؟اگه امروز بشم چی فقط فردا صبح دکتر دارن منم نمیتونم خودمو برسونم😰

نگران نباش استرسم نداشته باش روز سوم هم میتونی بری خیلی از دکترا مثل مثلا دکتر من روز سوم هرسری داروهای من رو شروع میکرد پس اصلا نگران نباش .