2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
جدی کی لک داشتی زنگ بزن مرکز شاید نیازه پروژسترون اضافه بشه قط شده؟؟

روز شش و هفت بود فک کنم .. دیگه قطع شده خداروشکر فک کنم لانه گزینی بوده🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
به خیر و خوشی ایشالا عکسشو بزاری منتطریم 😍😍 والا تا خدا نخاد هیچی نمیشه هر چقد دعا کنی اصرار کنی . ...

اخی الهی عزیزم 😍 تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته واقعا

من اولین انتقالمه اولین بارمه . ۸ تا جنین دیگ دارم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبید❤️من ۴هفته‌و‌۶روزمه.‌وزیر دلم ب شدددت درمیکنه😢‌وحس پریودی دارم‌و‌دهانه ی رحمم تیرمیکشه😩از یکی‌دونفر‌شنیدم‌تو‌۶هفته سقط‌کردن‌و‌اینا.تموم‌وجودم‌غصه‌گرفته٫فکر‌میکردم‌چون‌بتام‌بالاس(۱۰۰۰)بود‌روز‌۱۶انتقالم‌.فکر‌میکردم‌دیکه‌تموم‌شد‌و‌۸ماه دیگه بغلش میگیرم‌و‌میشه‌چشم‌و‌چراغ خونمون.ولی ازوقتی‌دیدم‌خیلیا سقط کردن تموم‌غم‌دنیا رو‌دلم‌سنگینی‌میکنه😞بخصوص‌ک‌همسرم‌ب‌شدددت ضعیف بود‌و‌جنینمم‌گرید‌c😞نمیدونم ‌چیکار‌کنم استرس منفی شدن داره منو‌از‌پا‌درمیاره🥺دلیل این‌همممممه درد چیه.۶روز‌دیکه‌باید‌برم سنوی‌تشکیل ساک .خواهش میکنم‌اکه‌تجربه ای دارید دریغ نکنید❤️زیر دلم‌شدید درد میکنه 

میزنه ب پام.حس پریودی هم دارم..دلیلش چی‌متونه باشه؟؟

امام‌حسین‌ نکهدارتون باشه

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

سلام خانماذخپبید❤️من ۴هفته‌و‌۶روزمه.‌وزیر دلم ب شدددت درمیکنه😢‌وحش پریودی دارم‌و‌دهانه ی رحمم تیرمی ...

سلام عزیزم. اول اینکه تبریک میگم 

من تجربه مثبت شدن و بارداری ندارم ولی خیلی از بچه های اینجا رو دیدم که گفتن درد پریودی رو داشتن الان هم احتمالا زمان پریودیت که درد داری 

ترو خدا اینقدر ذهنت رو آشفته نکن .همین استرس بدتر از همه چیه

خدا رو شکر عدد بتا هم که خوبه

انشالله که هفته دیگه هم میری سونو و میبینی که همه چی خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما خوبید❤️من ۴هفته‌و‌۶روزمه.‌وزیر دلم ب شدددت درمیکنه😢‌وحس پریودی دارم‌و‌دهانه ی رحمم ...

عزیزم نگران نباش علائم پریودی طبیعیه فقط استراحت کن و اب زیاد بخور و داروهاتو سر وقت استفاده کن

خدا مراقبشه بسپارش به خودش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان خواهشا جواب بدید من روز ۱۰ انتقال بیبی گذاشتم منفی بود البته بیبی ماه قبل  از جلدش ...

سلام عزیزم .انشالله که جواب آزمایش مثبت هست

درد پریودی رو اکثرا دارن که فک میکنم از عوارض داروها باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم. اول اینکه تبریک میگم  من تجربه مثبت شدن و بارداری ندارم ولی خیلی از بچه های اینجا ...

مرسی قشنگم 

انشالله بحرمت این عزای امام‌حسین خودت صاحب بجه‌شی❤️

عزیزم نگران نباش علائم پریودی طبیعیه فقط استراحت کن و اب زیاد بخور و داروهاتو سر وقت استفاده کن خدا ...

مرسی عزیزم ❤️اره استراحت مطلقم❤️باشه حتکا

سلام دوستان خواهشا جواب بدید من روز ۱۰ انتقال بیبی گذاشتم منفی بود البته بیبی ماه قبل  از جلدش ...

درد پریود طبیعیه و فقط بخاطر داروهاست انشاالله جواب ازمایشت مثبت میشه 

بی بی چک خطا زیاد داره خیلیا تو همین گروه هم داشتیم بی بی منفی بوده ولی ازمایش مثبت انشااالله حاجت روا بشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام مهربونای خودم  در یک کلمه منفی شد     فقط برام دعاکنید که محتاج دعای خیرتون هس ...

عزی و زینب جان نمیدونم چی بگم خیلی بهت امیدوار بودم ان شاالله خدا گل پسرتو نگه داره برات سلامتیت از همه چی مهمتره واقعا ما میمونیم تو حکمت خدا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام خانما خوبید❤️من ۴هفته‌و‌۶روزمه.‌وزیر دلم ب شدددت درمیکنه😢‌وحس پریودی دارم‌و‌دهانه ی رحمم ...

عزیزم استرس بدتره از همه چی و اینکه اوایلش دردپریودی و دلدرد طبیعی منم داشتم فکرای منفی رو بریز دور استراحت کن و داروهات و مصرف کن 

خانوما کسی بیداره جواب منو بده ،ب نظرتون تو سیکل انتقال ممکن طبیعی باردار شد؟یا اینک این استرادیول م ...

تا جایی ک من میدونم استرادیول برا ضخامته ولی بهتره قبل انتقال رابطه نداشته باشید