2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلنا با اینکه این سونوها و آزمایشات نبود مردم از بارداریشون لذت میبردن بچه هاشونم سالم بودن الان با اینکه همه چی پیشرفت کرده هیچ کس از بارداریش لذت نمیبره و هر روزمون با استرس میگذره

درسته من به تو دلداری میدم ولی خودم هنوز هیچی نشده هزارجور استرس دارم روزی صدبار ناامید میشم و میگم ...

از وقتی ک شروع کردی همه مراحل و  اول از همه توکل کن بعد مطمئن باش ک  اخرش خوبه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قبلنا با اینکه این سونوها و آزمایشات نبود مردم از بارداریشون لذت میبردن بچه هاشونم سالم بودن الان با ...

درسته چون میدونن ما حساسیم هی برامون انواع آزمایش مینویسن برای پول بیشتر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانمااا من‌دیروز‌ازمایشم‌مثبت‌شد بتامم ۱۱۰۰بود روز هفدهم ‌انتقالمه میخوام‌برم‌خونمون‌ ول ...

پله اونقدر خطر نداره اگه در حد روزی یکی دو بار استفاده کنی، ولی آروم از پله ها بالا و پایین برو.

بله تابستون سال گذشته انجام دادم عزیزم .آزمایش ندادی دوباره؟

دکتر پیشنهاد دوباره نکرد بهت؟ اخه من دو سیکل پشت هم ک ضخامت بالا نرفت هیسترو کرد گف پولیپ داشتی و سیکل سوم بالا رفت. 

اره پایین اومده بود دوباره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها یه سوالی برام پیش اومده اینکه ما که با آی وی اف باردار شدیم میتونیم آمپول بتامتازون برای ...

بله عزیزم چرا نشه!؟؟؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟ اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد ب ...

منم بلد نبودم اصلا. از اینترنت چند تا فیلم دیدم و این سیکل همه آمپولامو خودم زدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچها توروخدا جواب سوال منو بدین تاپیک میزنم کسی جواب نمیده من پنجشنبه ی همین هفته به امید خدا ...

من۲۱ سیکلم انتقال دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مریی از محبتتون 😍😍 آزمایش پنجشنبه میدم هرچند ناامیدم کاملا ..چون ذره ای علامت ندارم . نه هنوز بهتر ...

ان شااالله خوش خبر میای😍 و پنجشنبه برات بالا پایین میپریم😄😄 همین طور برا زینب جان.

عه نگفتم ناامیدی نداریم؟؟ ب قول جناب خان بیام ببافمت؟

سلام بچها توروخدا جواب سوال منو بدین تاپیک میزنم کسی جواب نمیده من پنجشنبه ی همین هفته به امید خدا ...

نه خیلی هم خوبه ما بیست ب بعدم داشتیم ک مثبت شدن. ان شاالله خیره

خداروهزارمرتبه شکر مال شما پس مثل من نیست. من از قبل به یکی از مشتقات بیماریهای دسته روماتولوژی مبتل ...

استرس  و فکر زیاد خیلی تاثیر داره تو روشن شدن بیماری خود ایمنی...یعنی من از وقتی فهمیدم خود ایمنی دارم از ادمای منفی اخبار منفی افکار منفی همه و همه دوری میکنم .

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝