2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام عزیزم الان برايه علائم خیلی زوده واکثرا اثر داروهاست،فردابیبی نزنی چون خیلی زوده ونشون نمیده،ان ...

سلام عزیز دلم ممنون ازت انشالله الهی امین 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان که نی نی دنیا اومده وقتی گن میپوشی لباسای قبلیت رو میتونی بپوشی؟ مثلا لباس پنج ماهگی رو م ...

الان شکم بند بستم.خیلی شکمم جمع شده.من لباس خونگی بارداری نخریده بودم.لباسام حالت نخی بودن و بارداری رو باهاشون سر کردم.

شکم بند درد رو برام کمتر کرده

خیلی معجزه کرد

الان بعد سز انقدر پاهام باد کرده

خانما بغیر پیاده روی چی بادو میخابونه؟

😉

چقدر جالب😍 مگه وقتی تو شکمه ماه های آخر سکسکه کردنش رو متوجه میشیم؟ حستو درک میکنم منم دلم میخاد ه ...

الان باز تو همون ساعت سکسه کرد

سکسه یه نبضی داره تا ده دیقه تکرار میشه.

😉

از روز سوم بستم.دکتر گفت. بعدشم روی زخم نبستم. بالای خط بخیه بستم.

شروین جان برای زردی نی نی قطره بیلی ناستر بده خیلی خوبه

شیرتم حتما حتما بدوش بذار سینه هات خالی شن اونجوری پر وسفت بودنی نی نی نمیتونه بخوره خودتم اذیت میشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شروین جان برای زردی نی نی قطره بیلی ناستر بده خیلی خوبه

سه قطره صب دادم.سه قطره شب.

مقدارشو نمیدونم چقد بدم؟

ورممممم شدید پا دارم.

انگار  هر ساعت باد میکنه

پاهام داره میترکه و میگن طبیعیه

آخ نشستن و بلند شدن و دراز کشیدن سخته

و شیر دوشیدن از همه چی سختتره

😉

عزیزم متاسفم من نمی‌دونستم انشاالله خدا برات به بهترین شکل جبران کنه ونی‌نی سالم وصالح تودامنت بزاره ...

قربوووونت عزیزم.❤️❤️ ان شا الله زودی خودت خوش خبر باشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم همین طور خواهر به خدا اطرافیانم اون جور که شما درک میکنید درک ندارن  حرفاشون رفتارشون ولی ش ...

انشاءالله به چشم بهم زدن اینروزات میگذره و پسر نازت میاد تو بغلت

آره واقعا یادش بخیر پارسال این روزا همش باهم صحبت میکردیم در مورد انتقالمون بعدم که تو یه روز افتاد 😍😍

این روزا خودمم همش یاد میکنم پارسالو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سه قطره صب دادم.سه قطره شب. مقدارشو نمیدونم چقد بدم؟ ورممممم شدید پا دارم. انگار  هر ساعت با ...

کاملا درکت میکنم عزیزم روزای اول خیلی سخته ولی خب خیلیم زود میگذره 

ببین قطره رو کم میدی هر هشت ساعت به ازای هرکیلو وزنش ۳ قطره بده مثلا من ۸قطره میدادم پسرم ۲۸۰۰ وزنش بود البته که روشم طریقه مصرف زده 

منم دقیقا پای راستم بعد زایمان ورم کرد رفتم دکتر قرص فروزماید داده ادارار آوره دکتر گفت بخاطر جمع شدنِ مایعات تو پاته که اینجوری باد کرده حالا قرصو میخورم که بکشه بیرون حالا شما صبر کن احتمالا خودش خوب بشه اگه نشد برو دکتر ببین چی میگه 

روزای اول خیلی خیلی آدم به کمک احتیاج داره از شوهرت زیاد کمک بگیر تو هرکاری حتی همین شیر دوشیدن 

من انقدر نشستم به شیر دوشیدن و شیر دادن که بخیه هام عفونت کرد تا یه ماه بعدش درگیر بودم 

روزای اول همه کار برات سخته کاملا میفهممت حتی همینکه بشینی شیر بدی 

عزیزم الان که نی نی دنیا اومده وقتی گن میپوشی لباسای قبلیت رو میتونی بپوشی؟ مثلا لباس پنج ماهگی رو م ...

سلام گلم خوبی .نی نی خوبه ؟

میگم از زینبی بابا خبر نداری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هر روز ستروناکس می زدم نمی دونم چرا کم شدن 

تازگیا نمیدونم‌چه‌جوری شده این اتفاق برای همه میافته ، برای منم اینجوری شده بود‌تخمدان طرف راستم‌‌ روز پانکچر فولیا تعدادش‌کمتر شده بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اخه میگن باعث میشه تخمک یک دست رشد کنه نمیدونم صحت داره یانه

فکر نکنم درست باشه‌من ال دی خورده بودم‌دیگه اما روز پانکچر فولیکولا دو تاش نمیدونم سه تاش دقیق یادم‌نیست غیب شده بودن 

کاش‌منم نمیخوردم از اون زمان صورتم پر جوش‌شده ال دی اصلا به بدنم‌نمیسازه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کاملا درکت میکنم عزیزم روزای اول خیلی سخته ولی خب خیلیم زود میگذره  ببین قطره رو کم میدی هر هش ...

دکترم بهم قبلش گفت ورم پا خواهی داشت طبیعیه.

یعنی از قبل بهم گفت که ورم طبیعیه

😉