2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
ببين منم تنها نميتونستم برم اوايل ميرفتم با ماشين در باغ بانوان پارك ميكرد(البته همگانيه😂) بعد ميرف ...

کار خوبی کردی.منم سعی میکنم به بهونه خرید کردن در بیام بیرون پیاده روی کنم.

سلام بچه ها تو رو خدا ارومم کنید دارم دیوونه میشم .....از اواخر برج سه تاحالا هرماه که میرم برای سیکل دکترا یه چیز جدید میگن انگار دور از جون شما کور هستن نمیتونن پرونده رو همون بار اول درست بخونن....همون روز اول نمیگن برو هیسترو بعد که نزدبک سیکله میگن بعدش هم میگن کیست داری نمیشه بعدش امروز که رفتم گغتن باید استرادیول رو از هجده پریود شروع کنی و بیای ...مگه نمیتونستید ماه قبل اینو بگید  خسته شدم به خدا دلم میخواد جیغ بکشم فقط ..حالا ایا ماه بعدی بشع یا یه چیز دیگه بگن .؟.خسته ام کردن به مولا      .چرا همش هی گره میفته......استغفرالله دیگه بسکه ناراحت شدم امروز کفر هم از زبونم در رفت     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بسلامتی مثبت شدی گلم 

سلام هیوا جان. نه عزیزم🥲

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچها من نتونستم برم پیش دکترم یزده گفت خطر داره نمیتونی بیای همونجا زیر نظر باش دیروز معطب ب معطب گش ...

دکتر خودت تو یزد نمیتونه انلاین ویزیت کنه دارویی چیزی اگه لازم بود اضافه کنه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچها من نتونستم برم پیش دکترم یزده گفت خطر داره نمیتونی بیای همونجا زیر نظر باش دیروز معطب ب معطب گش ...

اکثر بچه ها استراحت مطلق بودن اب زیاد خوردن روزی فک کنم دوتا امپول تو یه سرنگ بزنی باز بذار بقیه بیان نظر بدن ولی استراحت کن ان شالله ک دفع میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها تو رو خدا ارومم کنید دارم دیوونه میشم .....از اواخر برج سه تاحالا هرماه که میرم برای سیک ...

ان شاالله بزودی کارت بیفته رو روالش و نتیجه بگیری عزیزم. میفهمم واقعا سخته. منم بیشتر از یک سال همین جوری سرگردون بودم و هر دفعه ی مشکل جدید پیش میومد.

ان شاالله خیره و زود حل بشه برات

سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹

به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر حال من و دخترم بهتره، دیگه تا آخرش باید استراحت مطلق بمونم حتی تا سرویس هم نباید برم.

پنجشنبه نشسته بودیم فیلم میدیدیم، هیچ کار خاصی هم نکرده بودم مثل بقیه روزا، یهو حس کردم دچار انقباض شدم، با دفعات قبل فرق داشت، رفتم سرویس یهو انگار شاهرگم رو زدن، خون بود که از رحمم میپاشید !!!

شکر خدا همسرم نرفته بود سر کار خونه بود سریع رفتیم بیمارستان معاینه کردن گفتن دهانه رحمت داره باز میشه باید سریع سرکلاژت رو باز کنیم تا خدای نکرده رحمت پاره نشه ...

سر کلاژ رو باز کردن یسری هم دارو و آمپول اینا زدن نگهم داشتن مراقبتهای ویژه، شبش تا صبح درد زایمان کشیدم، هر لحظه منتظر بودن زایمان کنم، ولی شکر خدا، با دعای خیر شماها که همیشه بدرقه راه همه بچه ها هست از ظهر فرداش انقباضات فعالم و خونریزیم کمتر شد. شنبه هم اوردنم بخش و تحت نظر بودم، تا امروز ۴ بار سونو دادم که مطمئن بشن شرایطم رو به وخامت نمیره. امروز دیگه دکترم اجازه مرخصی داد.

همچنان محتاج دعاهای خیرتون هستم، نذر بی بی رقیه کردم دخترم صحیح و سلامت بیاد، متوسل شدم به سه ساله کربلا 🤲😭

این مدت هم هر روز دعاها رو می‌خوندم به نیتتون.

اونجا هم آنتن نداشتم که بیام بهتون خبر بدم میدونم با مهربونیاتون نگرانم شدید شرمندتونم.

از همتون یک دنیاااااا ممنونم بابت محبت و پیگیریهاتون و مثل همیشه به شرط لیاقت دعاگوی همتون هستم 🤲🌹

الهی که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان (عج) 🤲⁦❤️⁩

دوستتون دارم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم همش تو فکرشم  خدا کنه حال خودشو نی نی خوب باشه

آره منم یه لحظه از فکرم درنمیاد بیرون .ان شاالله 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

واییییی الهی شکر چقدر خوشحال شدم خداروشکررررر🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

نمی دونی چقدر نگرانتون بودیم هر روز چند بار میامدم سر میزرم ببینم خبری ازت شدیا نه .خدارو شد .ان شاالله دیگه از این مشکلات پیش نیاد اره استراحت مطلق مطلق باش تا نی نی بدنیا بیاد ❤❤❤

سلام هیوا جان. نه عزیزم🥲

عزیزم 😞ناراحت نباش گلم خدا بزرگه

عزیزم همیشه ی حکمتی داره ب این فک کن اگه باردار میشدی ه اتفاقی پیش میمومد میگفتی ای کاش همون اول نمیشد انشاءالله دفعه بعد مطمعنا بارداری گلم  

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها