2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اونی که دوروز قبل از عمل زدم ستروتاید بود برای آزادسازی تخمک.. اینو فکر کنم از معاینه دوم یا سوم دقی ...

عه چ جالب. ممنونم گلم. این دفعه اگه رفتم تو سیکل حتما خودم پیشنهاد میدم. تا مامانوسوفی عزیز نگفته بود من نمیدونستم همچین امپولی هم داریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان گلم سلام  خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم ولی الان دیدم خیلی ها نی نی دار شدن، خیلی ...

سلام نغمه جان خوبی عزیزم؟ خییییلی وقته نیستی . چ خبر از خودت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چ جالب. ممنونم گلم. این دفعه اگه رفتم تو سیکل حتما خودم پیشنهاد میدم. تا مامانوسوفی عزیز نگفته بو ...

چرا گفته بودیم همون روزی که گفتی دوتا از تخمکهات دارن ازاد میشن گفتیم چرا اینو دکترت نداده تا جلوشو بگیره حتما درگیر و استرس بودی نخوندی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عه چ جالب. ممنونم گلم. این دفعه اگه رفتم تو سیکل حتما خودم پیشنهاد میدم. تا مامانوسوفی عزیز نگفته بو ...

ولی این دفعه ان شاالله به دکترت بگو با النوا شروع کنه سیکل رو برات شروع کنه فکر کنم برای ذخیره ات این خیلی خوب جواب بده قیمتش گرون هست ولی بهتر ۸و پانصد شده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چرا گفته بودیم همون روزی که گفتی دوتا از تخمکهات دارن ازاد میشن گفتیم چرا اینو دکترت نداده تا جلوشو ...

اره حتما

ولی این دفعه ان شاالله به دکترت بگو با النوا شروع کنه سیکل رو برات شروع کنه فکر کنم برای ذخیره ات ای ...

حتما. یا خدا چقد گرونه😔 

وااای عزیزدلم چقد پیامتو خوندم اشک ریختم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ انشالله خدا کمکت میکنه و سالم بغلش میگیری&nbs ...

سلام عزیرم قربونت برم من بیشتر ب دعاهاتون احتیاج دارم 🙏

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
انشاءالله که خدامعجزشو واست حفظ کنه عزیزم،دیروزخیلی برات ناراحت شدم وامروز خیلی برات خوشحال شدم،استر ...

ممنونم عزیزم 

استراحتم مطلقه توکل بخدا 

خدا رو هزار بار شکر🤲🤲 دلتو بسپار به خدا ان شاء الله خدا خودش بهت داده خودش هم نگهش میداره. الان وق ...

ممنونم عزیزم انشاءالله خدا نی نی های شمارم حفظ کنه 

اره عزیزم سه روزه بود. اخه دیگه روز ۱۴ امروز. دیکه چیزی بود نشون میداد. رفتم الان آزمایش دادم گفتن ...

سلام عزیزم بسلامتی مثبت شدی گلم 

بچها من نتونستم برم پیش دکترم یزده گفت خطر داره نمیتونی بیای همونجا زیر نظر باش دیروز معطب ب معطب گشتم پیش متخصص گفتم چیکار کنم گفتن دوحالت داره یا سقط میشه یا لکه دفع  میشه و  متخصص جنین شناس بودن گفتم دارو بده گفت هیچی نیست بهت بدم جز شیاف و امپول که خودت داری 

الان من چیکار کنم چی بخورم استراحت مطلقم خونریزی کم شده دسشوی میرم میبینم خون زیادی ازم میره 

بچه ها اگه میتونین کمک کنید چیکار کنم لکه دفع بشه دکترا کاری برام نمیکنن دیگه نمیرم بس که مسیرو رفتم با ماشین بیشتر اذیت شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟