2777
2789
عنوان

خوب جواب خواهرشوهرمو دادم

614 بازدید | 38 پست

من باردارم جاریم نمید‌ونه چون فضوله نمیگم

مارو دعوت کرده بود خونش مریض بود پنهان میکرد قشنگ مشخص بود سرماخورده چون از سفر اومده بود

مادرشوهرم اینا زودتر رفتن دیدن مریضه یه اسمس ندادن شما بهونه بیارید نیاید

خلاصه رفتیم و از جاریم گرفتم مُردم و زنده شدم یه هفته 

مادرشوهرم زنگ زد حالمو بپرسه منم یه کم غرغر کردم چرا مریضه دعوت میکنه مگه مجبوره حق الناس اینکار بذاره خوب شه بعد دعوت کنه اونم گفت آره حق داری و فلان

حالا بماند که بعد از اون رفت تو قیافه

خوب شدم دیشب خونه ی مادرشوهرم شام بودیم یهو خواهرشوهرم برگشت سرسفره گفت سوسن اومده بود بهش گفتیم مریض شدی از خونه ی شما اومده افتاده

اونم گفت نه مریض نبودم سیسنوسام بود  

منم حرصم درومد گفتم بعضیام اینمدلی آن دیگه مریض میشن از بقیه مریضیشونو پنهان میکنن 

مادرشوهرم و دختراش هیچی نگفتن رفتن تو قیافه

آخه احمقا این میگه شما باور میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ول کن گذشته دیگه. چقد برای همچین چیزی تیکه انداختیتازه از کجا معلوم از جاریت گرفتی؟ اگه ویروس ب ...

چون از خونه ی اونا اومدم افتادم 

بهم برخورد که میگه مریضم فلانی حساسه دعوتش نکردم 

جون اونا جونه جون ما پشمه

اخه چرا برای موضوع های بی ارزش خودتونو از چشم میندازین !!!یک دنیا داره سرما میخوره و خوب میشه.کوجیک ...

از مادرشوهرم حرصم گرفت میدونست من باردارم از عصری ام اونجا بود دیده این مریضه یه اسمس نداده

عجب برای هرچیز کوچیکی تو گوشی بدست میشی خبر جابجا میکنی

چون از خونه ی اونا اومدم افتادم بهم برخورد که میگه مریضم فلانی حساسه دعوتش نکردم جون اونا جونه جون م ...

خب شمام میگفتی بارداری دعوتت نمیکرد. مردم ک علم غیب ندارن 

اگـه بشـه چــی میشــــه