2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ممنون عزیزم.بعدمن هم سی دی۵۶.سی دی۱۶ و سی دی ۵۶+۱۶بالابودن.اچ ال ا هم همینطو😥😓.راستی این سلول های ...

من که متاسفانه کلکسیونی هستم برای خودم. از تیروئید و قند گرفته تا ایمنی و عفونت مزمن🥺

سلولهای کشنده دیواره رحم که معمولا جلوی رشد ویروس و عوامل سرطان زا و سلولهای سرطانی  رو تا حدودی میگیرند، یعنی درواقع سلولهای دفاعی و ایمنی رحم هستند و باید وجود داشته باشند. اما وقتی تعدادشون از یه حد بیشتر میشه از اون ور بوم می افتند یعنی جنین رو هم به عنوان عامل خارجی شناسایی میکنند و جلوی رشدش رو میگیرند 

سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

عززززیزم خداررروشکر الهی که بشه چراغ خونت😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ب خاطر ضخامت کنسل شده  و جنینیم از فریز در نیومده اینا و... ی مشورتی کردن با هم اخر سر دکتر گف انتقال بدیم چون هر دو جهت چ فریز چ انتقال ۵۰ ۵۰ هس هردو ممکنه به نتیجه برسه یا نرسه.

توکلم ب خداست ان شاالله که نور امید تابیده شده ب قلب مون خاموش نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

سلام عزیزم

ان شا الله خیر هست و با همین نی نی دلت شاد میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزيزم  خدایا شکرت 🥺🥺🥺 وقتی رشد کرده یعنی همه چیز داره به خوبی پیش میره  دوستانی ...

قربونتون برم واقعاااا همش اثر دعاهای شماها ابجیای گلم بود وگرنه من دیگه امیدی نداشتم.

خیییلی برام جالب بود ک دقیقا حالتی ک ارزوشو داشتم انتقال دادم. همیشه ب خاطر کلاه سر کردن ک گردنم بیرون بود اذیت بودم یا ب خدطر آستین لباس. این دفعه چون یکم شرایط اضطراری پیش اومد نیاز ب مشورت و..‌ بود ی گان دیگه دادن ک همه جاش پوشیده و گفتن با روسری خودم برم. 

به اصرار خودمم با بیهوشی انتقال دادم بعد بهوش اوندن فقط داشتم گریه می کردم😭 خانون پرستار اومد کف خانوم مریضای دیگه هم داریم رعایت کن گریه نکن. گفتم گریم از خوشحالیه😂😅

باورم نمیشد واقعا. از اسفند ۹۹ ک منفی شدم هر ماه منتظر انتقال بودم و نمیشد.

همه شو مدیون دعاهای تک تک تون هستم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله خیره😍😍😍خوشحال شدم گلم آره صحبت کن ببین چی میگه انشاالله اگه تونستن فریز کنن بهتر آندومتر ...

قربوووونت برم عزیزم. 

ببخشید ی مقدار حالت تهوع دارم ک اثر گشنگی و بیهوشیه شاید نتونم ب پیام همه جواب بدم❤️

سلام دخترا آمپول gcs پرسیدم فیلگراستیم. گفت بعدانتقال بستگی به نظر دکتر داره تعدادش.قیمت ۱۰۵ هزار .

هزینه پی ار پی هم ۱.۱۶۰ هزار میشه 

انتقال ۶.۵۰۰.با دارو ۷ملیون.

سونو ودارو های قبل امتقالم هزینه هاش جداست.

ویزیت وسونو۳۲۰.داروها هم حدود۲ میشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

سلام عزیزم .خیلی خوشحال شدم ان شااله با همین انتقال مامان بشین 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونتون برم واقعاااا همش اثر دعاهای شماها ابجیای گلم بود وگرنه من دیگه امیدی نداشتم. خیییلی برام ج ...

خداروشکر،انشالله بحق امام حسین دو هفته دیگه با بتای بالا بیایی خوشحالمون کنی

جاری من یه جنین انتقال داد خودش تقسیم شده بود شد دوتا

الان یه دوقلو پسر داره😍😍

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

ان شاالله که مثبت بشی عزیزم و دلت و دل ما شاد بشه ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خدا رو هزاااار مرتبه شکر عزیزممم. مامان شدنت مبارک مامان خانم 😍🌹🤲

ان شاالله ۸ ماه دیگه به سلامت بغلش کنی و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو ببینی زیر سایه امام زمان (عج) 🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام عزیزم.خوبی.ان شاءالله برات خیرباشه وبهترین رقم بخوره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

عزیزم بحق دعاهای جمعی دیشب ان شاالله خوش خبر میای تا دوهفته دیگه خبرخوش میاری و همین میشه چشم و چراغ خونه تون

فقط خواهشا هرنوع اضطرابی رو کنار بذار و فقط تا مثبت شدن جواب شاد باش و انرژی مثبت بفرست براش💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدات شم‌ عزیزم💚

مهرواره جان خیلیییی برات ناراحت شدم اصلا شوک شدم وقتی پیامتو دیدم نمیدونستم چی بگم واقعا...

هیچ چیز تو اون لحظه نمیتونه درد دلتو آروم کنه فقط مرور زمان تسکین دردته ،، چون خودمم وقتی یکی از قل هام کیسه آبش توی ۱۳ پاره شد تا چند روز از ناراحتی فقط زار زدم اما به مرور زمان باهاش کنار اومدم...

انشاالله خدای مهربون به حق همین روز عزیز که شهادت امام سجاد ع هست ،، با دادن یه دوقلوی زیبا بهت این غم و از دلت پاک کنه و جاش شادی و خوشی برا خودت و همسرت بکاره الهی آمین🙏🙏🙏